Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Život u dvoje

Gdje se vjenčati?

Šator, plaža ili možda ukusno ukrašena dvorana – odaberite mjesto za svoj veliki dan.

Prostor je po mnogima jedna od najbitnijih stavki kad počinjete planirati vjenčanje. Kad znate kako vam izgleda mjesto gdje će se odvijati slavlje, već možete razmišljati o dekoraciji poput cvijeća, oznaka mjesta za stolom, konfeta, zahvalnica, ukrasa za salvete…

– Mora se početi od mjesta gdje ćete održati vjenčanje jer su dvorane rezervirane godinu dana unaprijed. Kad mladenci doznaju okvirni broj gostiju, onda idemo u potjeru za prostorom,- kaže Tatjana Zorić iz Agencije za vjenčanja T & L.

Osim dvorana i restorana, mladenci se mogu odlučiti i za šator koji može biti prikladan za velik ili malen broj ljudi.

– Šator je malo skuplji, ali kod njega nema granica. Bitno je samo da imate prostor gdje biste ga stavili. Predivna su vjenčanja na imanjima, daleko od gradske vreve.

Manje je više!

Veliki prostori zahtijevaju velike dekoracije, a male cjeline traže male detalje. Iako svaka mladenka ima viziju kako bi prostor gdje ona slavi svoju ljubav trebao izgledati.

– Nakon što na prvom razgovoru poslušamo želje mladenaca na drugom razgovoru pokušamo njihove želje uklopiti u budžet. Što se tiče uređenja prostora, uvijek preporučamo decentno,- ističe naša sugovornica.

Prostori za vjenčanja moraju se kapariti. Cijena je od 500 do 1000 eura, ali nakon toga ste sigurni da je vaša za taj jedan dan. Poslije se plaća od 42 do 100 eura „po stolici“.

Iako je ženi u prirodi da počne planirati veliki dan od vjenčanice, bilo bi pametno početi od prostora. Ipak, ako srce bira, prostor prepustite agenciji, a vi krenite u lov na vjenčanicu.
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Neki mladenci i inzistiraju na darovima jer žele imati vašu uspomenu, a ako ste vi pripremili novac kao dar, našli ste se u problemu.

Zanimljivosti

Ljetna sezona posebno je izazovna za planiranje i organizaciju, jer čak i nekoliko stupnjeva može manje-više utjecati na cjelokupni doživljaj.

Fashion report

Sezona vjenčanja i raznih proslava u punom je jeku.

Dizajn

Na dobro poznatoj lokaciji platforme PhotoStudia Katran, samo nekoliko minuta od vreve centra grada, na adresi Radnička cesta 27, prostire se 600 m2 prostora...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.