Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Život u dvoje

Gdje žive najbolji muževi?

Put pod noge i u Skandinaviju.

Na Sveučilištu Oxford proveli su istraživanje gdje se nalaze najbolji muževi. Najvažniji kriterij je bio koliko muškarci pomažu u kućanskim poslovima što uključuje pranje rublja i suđa, kuhanje i čuvanje djece.

Prema zadanim parametrima najbolji muževi se nalaze u Švedskoj, dok ih u stopu slijede muževi iz Norveške, a treći su Britanci. Na zadnjem mjestu je Australija, što je bilo svojevrsno iznenađenje jer je kvaliteta života u toj zemlji na visokoj razini.Istraživanje je pokazalo kako su muževi najbolji u zemljama gdje je jednakost između muškaraca i žena dosegla točku gdje se kućanski poslovi ne smatraju ženskom odgovornošću.

Iako Hrvati nisu bili dio ovog istraživanja, vjerujemo kako bi naši muževi dobro kotirali te se nadamo opranom suđu i skuhanom ručku kad dođemo umorne s posla.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zdravstveni karton

Istraživanje čiji su nalazi objavljeni u časopisu BMC Public Health otkrilo je da je ispijanje kave s kofeinom i bez kofeina povezno sa smanjenim...

Obitelj

Odabir da dijete boravi pred ekranom često je lak izbor.

Duh i tijelo

Prema novoj studiji objavljenoj u časopisu ‘International Society of Sports Nutrition’ ispijanje jake kave prije vježbanja može pomoći u sagorijevanju dodatnih masti.

Duh i tijelo

Ako ste pod stresom, nešto vas muči i ne možete zaspati, nutricionisti časopisa Men´s Health savjetuju kako riješiti taj problem.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.