Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Idemo svoju kupaonicu očistili na "zeleni"način.

Video box 1

Genijalni trikovi za čistu kupaonicu

Idemo svoju kupaonicu očistili na “zeleni”način.

Idemo svoju kupaonicu očistili na “zeleni”način. Za “zeleno” čišćenje treba nam crni čaj, soda bikarbona, bijeli alkoholni ocat, limun, spužvica (po mogućnosti od celuloze) i krpe (stare pamučne majice su najbolje), te naravno voda.

Učinkovito sredstvo za čišćenje prozora možete napraviti uz pomoć crnoga čaja. Nečistoću oko slavina možete ukloniti uz pomoć bijelog octa, a ostatke izribati starom četkicom za zube.

čišćenje stana

Najtvrdokornije mrlje i naslage od kamenca na slavinama, oko otvora za odvod i na sanitarijama istrljajte polovicom limuna.

Ostatak pogledajte u simpatičnom videu.

Više

Gastronomija

Nikad atraktivniji Festival soli traje do 20. rujna. Savršena prilika da iskoristite posljednje dane ljeta i sljubite vrhunske plavce s prefinim jelima kojima je...

Duh i tijelo

Stari Grci i Rimljani gradili su termalne kupke na obalama Sredozemlja i Atlantika, a grčki dramaturg Euripid je u petom stoljeću prije Krista napisao...

Fashion report

Jesmo li svjesni uloge biljaka u očuvanju života na zemlji? Pitanje je to utkano u svaki šav nove kolekcije domaćeg brenda održive obuće MIRET.

Moj dom

Ako pri čišćenju ne želite koristiti agresivne proizvode prepune raznoraznih kemikalija, potrebno je poslužiti se s nekoliko malih trikova.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.