Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Celebrity

George Clooney priređuje vjenčanje iz snova

Holivudski šarmer učinio bi sve za Amal Alamuddin

Već nekoliko desetljeća samac, 53-godišnji George Clooney prošli je mjesec zaprosio 36-godišnju britansku odvjetnicu Amal Alamuddin koju misli oženiti u rujnu u svom domu na jezeru Como u Italiji ili u Cabo San Lucasu u Meksiku.

Gdje god se vjenčanje održalo, šarmantan glumac odlučio je prirediti vjenčanje iz snova ženi koja je zarobila njegovo srce.

‘Oženio bi je danas da može, no htio bi joj prirediti vjenčanje iz snova. To će biti njezino prvo, a on želi da joj bude i zadnje vjenčanje.’, izvor je otkrio britanskom FemaleFirst.com-u.

Za razliku od Amal, Clooney je već jednom bio u braku, s glumicom Talijom Balsam, od 1989. do 1993. Nakon razvoda rekao je da se više neće ženiti niti će imati djece, ali su se Michelle Pfeiffer i Nicole Kidman kladile s njim u deset tisuća dolara da će postati otac prije četrdesete. Obje su bile u krivu i okladu pošteno isplatile, no nekoliko godina kasnije George je vratio novac, okladivši se u dvostruko ili ništa da neće postati otac ni do pedesete.

george clooney amalSada mu na vrata kuca i 54. godina, no George Clooney tek planira zabavu života za odabranicu svog srca. Njihove zaruke neće trajati dugo, jer konzervativni Libanonci, roditelji lijepe brinete, očekuju da se što prije njihova veza ozakoni.

‘Oni su vrlo tradicionalni kada je riječ o takvim stvarima. Očekuju kratke zaruke, a George će učiniti sve da je usreći.’, rekao je izvor časopisu Us Weekly.

Par je prošli tjedan, 11. svibnja, proslavio zaruke u društvu 20 najbližih prijatelja u Café Habana u Malibuu, prilikom čega im je prijatelj Bono Vox otpjevao pjesmu ‘Wonderwall’.

Čini se kako holivudski šarmer namjerava kupiti rezidenciju u Londonu koju će uskoro nazivati svojim domom jer, ako je vjerovati izvorima, Amal ne želi odustati od svoje karijere u britanskoj prijestolnici.

‘Amal želi nastaviti raditi i George joj je velika podrška te je ponosan na njezinu karijeru. Uskoro će otići u London kako bi zajedno tražili novi dom.‘, kaže izvor.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

Wedding Brunch je događaj kojem je cilj budućim mladencima olakšati planiranje, budžetiranje te organiziranje njima najljepšeg dana

Život u dvoje

Često se dogodi da svi pozivaju sve ljude na svadbu osim samih mladenaca, a oni isto toliko često popuste i nerijetko imaju svadbu koju...

Zanimljivosti

Željeli biste se istaknuti nečim unikatnim no nemate ideju gdje pronaći poseban dar?

Zanimljivosti

Željeli biste se istaknuti nečim unikatnim no nemate ideju gdje pronaći poseban dar?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.