Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Gibonni u Ciboni

Pjevač i publika prodisali su zajedno na zagrebačkom koncertu Toleranca Toura.

S taktovima Divljeg cvita na pozornicu je izašao Gibonni. Uz ovacije prepune Cibonine dvorane prešao je na pjesmu Vesla na vodi i započeo glazbenu priču o toleranciji.

Miješao je stare hitove poput onog Ovo mi je škola, s malo mlađima kao što je Mirakul do najnovijih, a publika je voljela sve. Iako se dvorana možda činila prevelikom za stvaranje intimne atmosfere, Gibo je uspio prodisati s publikom. Kad su bile ruke gore, sve su bile, kad je nešto pričao slušali su kao da se radi o malom okupljanju gdje jedan na jedan govore o zajedničkoj ljubavi koja traje već 18 godina.Atmosfera je započela kretanje uzlaznom putanjom pojavom Damira Urbana koji je izveo svoj stari, a vječni hit Budi moja voda. Nekoliko pjesama kasnije Urban, Gibo i Maya Acuzena jakom izvedbom pjesme Posoljeni zrak označili su koncert kao uspješan.

Nakon toga sve je bilo lako, makar za publiku koja je pojavom svake nove pjesme vriskom pratila njegove odabire. Pjevač je u jednom trenutku pozvao sve na zajedničko čučanje, spustio se u sredinu dvorane i s fanovima zapjevao Dobri ljudi.

Goreću atmosferu je smirio a capella izvedbom pjesme Ako me nosiš na duši, gdje je publika bila njegov zbor. Bez glazbene pratnje se otpjevalo još nekoliko pjesama, a činilo se kao da se Gibo našao na nekoj zabavi gdje s prijateljima u krugu pjeva stare hitove sjećajući se dobrih vremena.Gibonni se nije prestao truditi više od 100% sve do kraja te je pokušao nekoliko puta reći zbogom; uz stari hit Zlatne godine, pa uz nove Toleranca i Žeđam dok ga na kraju nisu pustili kad je izveo Činim pravu stvar i oprostio se za neke do sutrašnjeg koncerta koji je također u Ciboni, a za neke do nekih novih susreta gdje će se ponovno prepričavati događaji starih vremena, stvarati nove, a opet toliko poznate emocije i pjevati intimno u krugu poput starih prijatelja bez obzira na veličine dvorana.

'Zapamtite ovaj datum, 22.travnja jer u mom, a nadam se i u vašem srcu će uvijek biti poseban', rekao je Gibo.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Kultura

Billie Eilish, dobitnica nagrada Grammy i Oscar, u organizaciji Telekom Electronic Beatsa, održat će 1. lipnja ekskluzivan koncert u Telekom Forumu u Bonnu u...

Zanimljivosti

U zagrebačkom klubu Mint club & more sinoć je održana treća dodjela nagrada Top.HR Music Awards koju organiziraju Hrvatska diskografska udruga i RTL, a...

Zanimljivosti

Zagreb se zaželio glazbe i vesele atmosfere, a želju će ispuniti uvijek dobro raspoložena i publici draga Danijela Martinović.

Anja može sve

Znate li kako smo mi započele našu priču?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.