Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Gibonnijev koncert u Umagu

Koncertni spektakl koji je otvorio vrata Stella Marisa.

Ove subote, 01. svibnja 2010., u organizaciji Grada Umaga, TZ Umaga, T-Mobilea kao generalnog pokrovitelja koncerta, Istraturista Umag d.d. te Kempinski hotel Adriatica, održan je Gibonnijev koncertni spektakl na stadionu Stella Maris u Umagu. Ovim koncertom Stella Maris Umag otvara vrata svim posjetiteljima te ujedno započinje bogatu koncertnu sezonu.

Očaravajuća atmosfera koju je cijeli Gibonnijev tim priredio nazočnim fanovima na koncertu, jednostavno je ostavljala bez daha sve koji su bili na stadionu Stella Maris. Nizanjem starih hitova i novih kompozicija, Gibonni je službeno otvorio sezonu koncerata koji će se ove godine nizati u Umagu.Ovo je potvrda da je konstruktivnim naporima partnera jedne lokalne zajednice moguće realizirati ciljeve te postaviti smjernice razvoja grada za dobrobit svih uključenih a naravno i samih stanovnika.

Cilj – Umag kao top destinacija za zabavu


Postavljeni cilj da Umag postane top destinacija za zabavu u Hrvatskoj i regiji je ostvariv. To se već potvrdilo realiziranim koncertom Gibonnija koji je oduševio publiku te je tako nastavio svoju ovoljetnu turneju pod nazivom "Toleranca" pod generalnim pokroviteljstvom T-Mobilea. Ostavljajući nazočne bez daha svojim pjesmama ali i kad se spustio među svoje fanove na stadionu Stella Maris, Gibonni je doprinio da Umag odiše čarobnom noći.Grad Umag i partneri u realizaciji kulturno-umjetničkog umaškog ljeta zadovoljni su uvidjevši da je ovo pravi put ka uspjehu te da će svi gosti i posjetitelji zasigurno naći razloge zašto se uputiti u Umag ovo ljeto.

Posebnu notu u atmosferi koncerta unijeli su gosti glazbenici, Gibonnijevi veliki prijatelji i suradnici koji su mu se pridružili na turneji, Damir Urban i Honey Larochelle.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Festival Rocks&Stars @ Cave Romane i ove će godine prožeti humana nota jer će na najljepšoj pozornici na Jadranu nastupiti Music for the Future...

Zanimljivosti

Na jednu od najljepših i najatraktivnijih ljetnih pozornica na Mediteranu, onu opatijsku, nakon 13 godina ponovno će stati – Severina.

Kultura

Billie Eilish, dobitnica nagrada Grammy i Oscar, u organizaciji Telekom Electronic Beatsa, održat će 1. lipnja ekskluzivan koncert u Telekom Forumu u Bonnu u...

Zanimljivosti

U zagrebačkom klubu Mint club & more sinoć je održana treća dodjela nagrada Top.HR Music Awards koju organiziraju Hrvatska diskografska udruga i RTL, a...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.