Giorgio Armani – Code Luna

Kao bezvremenski simbol snova i podsvjesnog, mjesec predstavlja apsolutnu ekspresiju ženstvenosti. Ovaj element, kao izvor inspiracije za Giorgia Armanija, potvrđuje neporecivu sponu između dizajnera i prirode; mjesec je čest motiv u njegovom radu, vezovima, bojama i dekorativnim elementima.

Upravo u mjesecu dizajner ponovo pronalazi inspiraciju za svoj novi eliksir žudnje, Code Luna. Ženstvenost u kombinaciji s očaravajućom zavodljivošću: utjelovljenje žene za koju misliš da je tvoja, ali ona već uzmiče, ostavljajući za sobom tek mirisni trag izazovnog parfema.

Za novu inačicu parfema Code, Dominique Ropion kreirao je svježu i cvjetnu toaletnu vodicu s daškom vanilije, koja opčinjava i budi osjetila. U miris nas uvode vedre note citrusa i blistavog bergamota, zeleni akcenti esencije gorke naranče, te akord kruške, prhak baš poput svježeg voća.

U srcu je kombinacija apsoluta cvijeta naranče – istinskog mirisnog potpisa Code Luna – i očaravajuće lakog i prozračnog cvijeta botaničkog naziva Epiphyllum Oxypetalum, koji uspijeva u polu-sjenovitim područjima s neizravnom svjetlošću. Uzgaja se u Indiji, a legenda kaže da se otvara i cvjeta samo za punog mjeseca. Rijedak i tajanstven, svojom bjelinom odražava čistoću.

Apsolut vanilije daje narančinom cvatu dašak senzualnosti te se savršeno stapa s osmanthusom, donoseći mirisu kožnu notu i putenost, dok tonka bean i plemeniti cedar ostavljaju neizbrisiv, izrazito ženstveni ton.

Bočica odražava profinjenu igru svjetlosti i sjene. 'Zaleđeni' efekt tijela bočice donosi svježinu i tajanstvenost mjeseca. Nježna na dodir, nudi nam notu senzualnosti, dok cvjetni motiv – zaštitni znak linije – dopušta prodiranje svjetlosti kroz delikatnu nježno-plavu tekućinu.

Prodorna moć pogleda, izazovna figura u haljini otvorenih leđa, sjaj kože. Novo poglavlje Code Luna donosi sanjivu zavodljivost pod zagonetnim mjesečevim zrakama očaravajućeg sjaja. Žena ostaje začarana pod hipnotički blijedom svjetlošću, rastrgana između želje da se odupre ili prepusti iskušenju.

Ženu Code Luna utjelovljuje putena i senzualna talijanska glumica Valeria Bilello. Paolo Roversi, snimatelj i fotograf kampanje, fotografijama donosi spontanost i za njega karakterističan mistični i maglovit ugođaj, koji savršeno dočarava svježinu, otmjenost i emocije Code Luna.

Očekivana maloprodajna cijena je 495 kn za 50ml i  660 kn za 75 ml toaletne vode.