Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Glamur i elegancija večernjih frizura

Londonska stilistica Sally Brooks opisala je kako napraviti dvije frizure za svečane prilike.

Londonska stilistica za kosu Sally Brooks za Niveu je pripremila jesensko-zimsku kolekciju, koristeći Niveine proizvode za njegu i oblikovanje kose. Ovaj put predstavlajmo vam dvije večernje frizure za posebne prilike kada morate zablistati, uz detaljne upute kako napraviti pojedinu frizuru.

1. Elegant Cascade – elegancija 60-ih

Ova frizura s daškom 60-ih itekako je u trendu ove sezone. Valoviti pramenovi lagane teksture te podignuto pri vrhu glave, zajedno čine frizuru jednostavnom, a opet elegantnom.Kako napraviti frizuru?

  1. korak: Odvojite kosu te pramenove odmaknite sa lica s obje strane. Podijelite kosu na 4 jednaka dijela kako bi se lakše napravila frizura. Stražnji dio zavežite elastičnom gumicom za kosu.
  2. korak: Namjestite kosu češljem oko krune glave kako bi se stvorila visina i volumen frizure te vežite opet u rep, koristeći gumicu za kosu.
  3. korak: Omotajte kosu sa strane te je pričvrstite ukosnicama na pozadini glave. Svakako prikrijte gumicu i ukosnice kosom.
  4. korak: nastavite s drugom stranom, omotajte prednji dio kose te ga pričvrstite ukosnicama kako bi se sa strane stvorio efekt konjskog repa. Nanesite Nivea Volume Sensation sprej za čvrstoću frizure.Poseban savjet: Nemojte da frizura bude presavršena, već opuštena i podatna, kako bi izgled bio moderan. Nanesite Nivea Color Protect kako bi boja ostala svježa.Proizvodi potrebni za ovu frizuru: Nivea Color Protect šampon, Nivea Long Repair regenerator i Nivea Volume Sensation sprej za kosu.

2. Sleek Sophistication
– sofisticirani glamur

Niski razdjeljak sa strane te pletenica čine ovu frizuru jednostavnom a opet elegantnom i sofisticiranom. Visoki sjaj i zaglađenost daju frizuri glamuroznost.Kako napraviti frizuru?
  1. korak: Podijelite kosu na dva nejednaka djela – dio sa više kose, ispletite u pletenicu te zavežite gumicom.
  2. korak: spletite kosu koristeći jednostavnu tehniku pletenja pletenice te vrh vežite gumicom. Ponovite tehniku i s drugim dijelom kose, kako bi na kraju dobili dvije pletenice.
  3. korak: zamotajte pletenice jednu oko druge te ih ukosnicama. Fiksirajte frizuru Nivea Diamond Gloss sprejem za kosu.


Poseban savjet: Ovo je vrlo jednostavna frizura kojom se postiže maksimalan efekt. Kako bi kosa ostala glatka i sjajna, nanesite Nivea Diamond Gloss pjenu na kosu, koja će pomoći u kontroliranju elektriciteta i lepršavosti. Stil je savršen za različite dužine kose i kvalitete, od mekane do suhe te pruža zavidnu eleganciju prigodnu za svaku zabavu.Proizvodi potrebni za ovu frizuru: Nivea Diamond Gloss šampon, Nivea Diamond Gloss regenerator, Nivea Diamond Gloss pjena i Nivea Diamond Gloss sprej za kosu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti i preporuke

Hladnoća izvana i suhi zrak grijanih prostorija najveći su neprijatelj vaše kose.

Savjeti i preporuke

Joico tretman rekonstrukcije kose poboljšava učinak bojenja, trajne ondulacije i izbjeljivanja te rekonstruira kosu, obnavlja i štiti kosu od daljnjih oštećenja.

Darivanje

Kada već pričamo o herojima, velikog borca protiv anti-age njege već ste upoznali. Da, riječ je o bakuchiolu - biljnoj zamjeni za retinol s...

Beauty report

Dok je nekima nevažan, drugima je gubitak kose razlog za ozbiljnu zabrinutost i konzultacije s liječnikom.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.