Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Glamur i elegancija večernjih frizura

Londonska stilistica Sally Brooks opisala je kako napraviti dvije frizure za svečane prilike.

Londonska stilistica za kosu Sally Brooks za Niveu je pripremila jesensko-zimsku kolekciju, koristeći Niveine proizvode za njegu i oblikovanje kose. Ovaj put predstavlajmo vam dvije večernje frizure za posebne prilike kada morate zablistati, uz detaljne upute kako napraviti pojedinu frizuru.

1. Elegant Cascade – elegancija 60-ih

Ova frizura s daškom 60-ih itekako je u trendu ove sezone. Valoviti pramenovi lagane teksture te podignuto pri vrhu glave, zajedno čine frizuru jednostavnom, a opet elegantnom.Kako napraviti frizuru?

  1. korak: Odvojite kosu te pramenove odmaknite sa lica s obje strane. Podijelite kosu na 4 jednaka dijela kako bi se lakše napravila frizura. Stražnji dio zavežite elastičnom gumicom za kosu.
  2. korak: Namjestite kosu češljem oko krune glave kako bi se stvorila visina i volumen frizure te vežite opet u rep, koristeći gumicu za kosu.
  3. korak: Omotajte kosu sa strane te je pričvrstite ukosnicama na pozadini glave. Svakako prikrijte gumicu i ukosnice kosom.
  4. korak: nastavite s drugom stranom, omotajte prednji dio kose te ga pričvrstite ukosnicama kako bi se sa strane stvorio efekt konjskog repa. Nanesite Nivea Volume Sensation sprej za čvrstoću frizure.Poseban savjet: Nemojte da frizura bude presavršena, već opuštena i podatna, kako bi izgled bio moderan. Nanesite Nivea Color Protect kako bi boja ostala svježa.Proizvodi potrebni za ovu frizuru: Nivea Color Protect šampon, Nivea Long Repair regenerator i Nivea Volume Sensation sprej za kosu.

2. Sleek Sophistication
– sofisticirani glamur

Niski razdjeljak sa strane te pletenica čine ovu frizuru jednostavnom a opet elegantnom i sofisticiranom. Visoki sjaj i zaglađenost daju frizuri glamuroznost.Kako napraviti frizuru?
  1. korak: Podijelite kosu na dva nejednaka djela – dio sa više kose, ispletite u pletenicu te zavežite gumicom.
  2. korak: spletite kosu koristeći jednostavnu tehniku pletenja pletenice te vrh vežite gumicom. Ponovite tehniku i s drugim dijelom kose, kako bi na kraju dobili dvije pletenice.
  3. korak: zamotajte pletenice jednu oko druge te ih ukosnicama. Fiksirajte frizuru Nivea Diamond Gloss sprejem za kosu.


Poseban savjet: Ovo je vrlo jednostavna frizura kojom se postiže maksimalan efekt. Kako bi kosa ostala glatka i sjajna, nanesite Nivea Diamond Gloss pjenu na kosu, koja će pomoći u kontroliranju elektriciteta i lepršavosti. Stil je savršen za različite dužine kose i kvalitete, od mekane do suhe te pruža zavidnu eleganciju prigodnu za svaku zabavu.Proizvodi potrebni za ovu frizuru: Nivea Diamond Gloss šampon, Nivea Diamond Gloss regenerator, Nivea Diamond Gloss pjena i Nivea Diamond Gloss sprej za kosu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Trendovi

Keune Haircosmetics prva je nizozemska marka za njegu kose koja je lansirala NFT.

Beauty report

Uklanjanje šminke je važan put do predivne i zdrave kože i trebao bi biti naš temeljni dnevni ritual.

Savjeti i preporuke

Ne postoji žena koja ne mašta o zdravoj, gustoj, sjajnoj i njegovanoj kosi.

Trendovi

Rješenje za frizzy kosu nalazi se u jednoj maloj bočici, s gotovom čarobnim djelovanjem pod nazivom K18 Hair.

Advertisement