Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Glazba ljubavi

Romantičnim melodijama uljepšajte dan koji slavi ljubav.

Teško je zaobići činjenicu da je ostalo još jako malo do Valentinova, dana zaljubljenih. Na svakom koraku nas podsjećaju da je baš 14. veljače stvoren za kupovinu pokoje sitnice, kako bi se uveselilo osobu s kojom dijelimo ljubavnu sreću.

Nepotrebno je spominjati kako većina nas si ne može priuštiti romantično putovanje, vrhunske restorane niti poklone načinjene od plemenitih materijala. Ali uz malo truda i volje možete složiti simpatičan poklon u kojem ćete oboje uživati na dan Sv. Valentina.Sjetite se samo vremena kada ste s velikom pažnjom i usredotočeni na detalje slagali glazbene mikseve na kasetama i omote istih vlastoručno ukrašavali bez pomoći printera. U taj komad plastike ste unijeli dio sebe i stvorili bi jedinstven i osoban poklon kojem bi i najhladnije srce teško odoljelo.

Danas je upitno koliko nas posjeduje kasetofon, pa je i sama ideja slaganja jedne takve vrpce nezgodna. Zato nam definitivno ide u prilog činjenica da gotovo svi imamo pristup internetu i mogućnost da u tek nekoliko minuta složimo listu ljubavnih pjesama koje nedvojbeno mogu pomoći pri romantičnom ugođaju.

Sami najbolje znate kakvu glazbu vaš partner/ica voli i kako bi trebao zvučati ljubavni ugođaj u kojem ćete oboje uživati, ali ako vam ipak ponestane inspiracije, savjetujemo vam da preslušate playlistu koju smo preuzeli od novinara Mike Singera s portala Bon Appetit.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Drama Queen

Jednom davno bila sam romantična. Jednom davno možda sam i vjerovala u ono „da kraja života“.

Suncokreti na oblacima

Često se kraj odnosi na rastanke, odvajanja, razvode, prestanke prijateljstva. Međutim, ne mora kraj nečeg doslovno značiti baš kraj – kraj.

Seks i osjećaji

Prevara u ljubavnom odnosu jedna je od težih izdaja i treba vremena da čovjek nakon ovakvog neugodnog iskustva povrati povjerenje u ljude.

Duh i tijelo

Ljubomora je normalna ljudska emocija i nije lako postaviti granicu između normalne i patološke ljubomore.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.