Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Glazba na svakom koraku

Nokia najavila tri nova mobilna uređaja koji vam u svakom trenutku nude pristup omiljenoj glazbi.

Mobiteli su odavno prestali biti uređaji namijenjeni isključivo za razgovore i slanje SMS poruka. Proizvođači se stalno trude dodati nove mogućnosti kako bi privukli kupce, a jedna od rijetkih mogućnosti koja je u potpunosti postigla uspjeh je dodavanje playera za slušanje glazbe.

Svi proizvođači traže svoje mjesto pod suncem, a Nokia je nedavno najavila tri nova uređaja u različitim cjenovnim rangovima i dodatnu opremu koja će dodatno poboljšati u slušanju glazbe.

5730 XpressMusic

Riječ je o prvom Nokijinom glazbeno optimiziranom uređaju s punom QWERTY tipkovnicom koja je idealna za brze poruke. Najveći adut ovog telefona je Homescreen za XpressMusic koji pruža pristup i informacije o glazbi, ljudima, e-pošti i kalendaru.

Prečac za glazbu nudi brzi pristup glazbi spremljenoj na uređaju, ali i Nokia Music Storeu gdje se mogu pronaći informacije i podaci o umjetnicima, glazbi i preuzimanju glazbe. Kada sredinom godine stigne na tržište, očekivana maloprodajna cijena bez poreza trebala bi biti oko 2000 kuna.

5330 XpressMusic

Uz moderan dizajn i svjetlosne efekte, ova Nokia idealna je za glazbu i društvene mreže.Tipka sa strane omogućava trenutni pristup svim glazbenim sadržajima na telefonu, a standardna utičnica nudi kristalno jasan zvuk svim slušalicama. Baterija je dovoljno jaka da vam pruži preko 24 sata neprekidnog slušanja glazbe.

Nokia 5330 XpressMusic očekuje se na tržištu tokom ljeta, a očekivana maloprodajna cijena će biti oko 1400 kuna.

5030

Cilj ovog uređaja je ponuditi kupcima najdostupniji uređaj na tržištu s FM radijem. Antena ugrađena u mobitel u potpunosti eliminira potrebu za slušalicama ili zvučnicima. Kao ciljano tržište, čelnici proizvođača mobitela istaknuli su tržišta u razvoju gdje je ljudima radio najvažniji izvor informacija i zabave.

Nokia 5030 moći će se nabaviti u grafitno crnoj ili crvenoj boji i dolazi s jakim zvučnikom. Baterija je dovoljno jaka da omogući desetak sati razgovora ili više od cijelog dana neprestanog slušanja radija. Predviđena maloprodajna cijena bez poreza je oko 300 kuna, što će ovaj uređaj stvarno razdvojiti od konkurencije.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Dizajn

Bez pogovora, tehnologija je postala sastavni dio našeg života pa su samim time i tehnološki proizvodi poput televizora dizajnom svake godine sve bolji, zanimljiviji...

Zanimljivosti

Ono bez čega pravi ljubitelji avantura i otkrivanja novih destinacija ne mogu zamisliti svoja putovanja je njihova omiljena glazba

Dobar posao

Visoko kvalitetna tehnologija, inovativan dizajn i jednostavna upotreba čine Bioptron svjetlosnu terapiju vrlo učinkovitom.

Kultura

Glazbena jutra su novi projekt čije su začetnice ravnateljica glazbene škole Glazbaonica Ljubav Petra Heisinger (ili kako ju djeca vole zvati – teta Nota)...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.