Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Knjige i glazba

Glazba vas vodi u Tokio

Pozivamo sve glazbenike da se prijave na 12. Red Bullovu glazbenu akademiju.

Posljednjih 12 godina Red Bull Music Academy putuje svijetom kako bi inspirirala različite tvorce i ljubitelje glazbe. Dva tjedna predavanja glazbenih veličina, studijskih snimanja, radionica te nezaboravnih noćnih tuluma nalaze se i u novom kalendaru. Odredište je Tokio. Pozivamo sve producente, DJ-e, vokaliste i glazbenike – prijavite se! Sve što vam treba je dobra volja.

Prošavši gradove poput Barcelone, Londona, New Yorka, Sao Paola, Cape Towna i Melbournea, ove godine Red Bull Music Academy stiže u Tokio. Odabranih 60 kandidata doživjet će nezaboravno iskustvo druženja, učenja i razmjenjivanja znanja.Tokio nije nužno pretjerano predstavljati, jedan je to od najpopularnijih svjetskih gradova, fantastične ponude koncerata, klupskih svirki i klupskih programa. Glazba se ondje davnih dana ispreplela s tehnologijom upravo kroz popularizaciju opreme poput Korgovih sintesajzera, Rolandovih ritam mašina, Akai samplera, Pioneer mixera, ili od starog dobrog walkmana do Tenori kontrolera.

Ako želite osjetiti ovo uputite se na stranice Akademije i skinite prijavnicu. Ugodno se smjestite i odgovorite na pitanja. Nema pravih odgovora ili trik-pitanja, jednostavno odgovarajte po osjećaju jer Akademiju zanima vaša glazbena filozofija, čemu stremite i o čemu sanjate, što vas ranim jutrom pokreće iz kreveta. Ne bojte se biti bolno iskreni ili napisati neki loš vic, formular služi isključivo u svrhu odabira kandidata!Vaša prijava mora sadržavati i CD sa snimljenim materijalom od 30-ak minuta i dvije fotografije: jednu "klasičnu" fotku za putovnicu i jednu običnu, svakodnevnu. Sve to, zajedno s prijavnicom pošaljite na adresu navedenu u prijavnici.

Ožujak u Zagrebu kompletno će biti u znaku Red Bull Music Academy. Prvog ćemo se vikenda, točnije u subotu 12. ožujka 2011., zabavljati u klubu Masters na još jednom izdanju programa Freilauf, uz domaćeg Jogardea i gosta iz Njemačke Gerda Jansona, a već sljedeće subote, 19. ožujka, dogodit će se središnji event u sve popularnijem klubu Grič. Domaćin je Eddy Ramich, a gost Ben UFO. On dolazi iz Velike Britanije i jedan je od najutjecajnijih londonskih klupskih DJ-a. Ulaz na ovaj središnji RBMA event neće se naplaćivati.U Sirupu ćemo 25. ožujka zaplesati uz domaćeg Pytzeka i gosta iz SAD-a, Tima Sweeneya, službenog DJ-a kultnog DFA labela. Njegova radijska emisija, kao i "Beats In Space" podcast, svakog tjedna privlači više stotina tisuća slušatelja iz cijeloga svijeta. Godinu dana nakon prvog zagrebačkog nastupa potvrdit će svoju neupitnu kvalitetu.

Na svim tulumima moći ćete od naše ekipe dobiti detaljnije informacije o instituciji Red Bull Music Akademije. Očekujemo vas u velikom broju na odličnim zabavama ovoga mjeseca, a svima koji će se prijaviti za tokijski Red Bull Music Academy 2011. želimo puno sreće.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Dobar posao

Trebamo se zapitati, zašto je Einstein gotovo svakodnevno svirao violinu, zašto kirurzi tijekom operacija slušaju Mozarta, zašto je Papa Benedict svirao Bacha na klaviru,...

Duh i tijelo

Korisni savjeti kako preživjeti napete dane.

Zanimljivosti

Novi singl poznate glumice, pjevačice i favoritkinje showa "Ples sa zvijezdama".

Zanimljivosti

TP Vision predstavlja nove verzije svojih Philips Fidelio premium ANC slušalica za postavljanje preko uha i vrhunske TWS bežične ANC slušalice lansiranjem novog modela...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.