Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Život u dvoje

Gledajte kraljevsko vjenčanje na internetu

Svjedočite ultimativnoj modernoj bajci.

Svi vi koji volite bajke, priče o prinčevima, princezama, vitezovima, kraljicama i sretnom kraju vjerojatno želite uhvatiti dio današnjeg slavlja – vjenčanja britanskog prijestolonasljednika princa Williama i prve buduće princeze koja nije plave krvi – Kate Middleton.

Ultimativno bajkovito ostvarenje i ponovni sjaj britanskoj kruni nakon razvoda i pogiblje princeze Diane, donijet će ovaj mladi i lijepi par. Upoznali su se dok su studirali na St. Andrews koledžu u Škotskoj, a vjenčanje će biti kruna njihove osmogodišnje veze.Ceremonija počinje u 11 sati po našem vremenu, a prijenos će se održavati iz Westminsterske opatije. Mnoge poznate osobe i visoki dužnosnici prisustvovat će vjenčanju s tim da je pozvano 2000 osoba.

Iako je karakteristično da mladenka dođe u staklenoj kočiji, Kate je ipak odabrala Rolls-Royce Phantom VI iz 1997. godine. Još nije poznato za čiju kreaciju vjenčanice se odlučila mladenka, ali često spominjano ime je  Sarah Burton – mlada i perspektivna dizajnerica modne kuće Alexander McQueen.Kako biste i vi svjedočili jednom od najvažnijih događaja desetljeća u Britaniji, a niste u blizini Tv ekrana predlažemo vam nekoliko Internet stranica na kojima ćete moći svjedočiti pravoj modernoj bajci.

Prijenos možete gledati na stranici Yahoo.com.

Također i na stranici online stranici popularnog britanskog časopisa The Sun.

Časopis Insider omogućio je prijenos uživo.

Internet Stranica poznate britanske tiskovine Daily Telegrapha se s novim informacijama obnavlja svakih 90 sekundi pa i na taj način možete svjedočiti događaju.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Željeli biste se istaknuti nečim unikatnim no nemate ideju gdje pronaći poseban dar?

Zanimljivosti

Neki mladenci i inzistiraju na darovima jer žele imati vašu uspomenu, a ako ste vi pripremili novac kao dar, našli ste se u problemu.

Zanimljivosti

Ljetna sezona posebno je izazovna za planiranje i organizaciju, jer čak i nekoliko stupnjeva može manje-više utjecati na cjelokupni doživljaj.

Zanimljivosti

Odmah nakon organizirane prodaje u Westgateu održava se i Online sajam koji će trajati 8 dana.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.