Gležnjače koje su nas oduševile

gležnjače

Nove kolekcije stigle su u dućane i obaraju nas s nogu. Gležnjače su nam ove jeseni nekako u znaku moćnih žena – čvrsti, “muški” modeli razbijeni doziranom količinom ženstvenosti. Fućkaš salonke, ovo nas čini samouvjerenima.

1. Planet Obuća
Uzorci i upadljivi dodaci bikerskih modela, ukrašenih kopčama, cifom i zakovicama. U njima djelujemo pomalo “opasno”, a opet ženstveno u kombinaciji s nekom romantičnom haljinicom. Udobne su i nosive cijeli dan, a definitivno “podižu” svaku modnu kombinaciju.

gležnjače

Cijena: 299 kn

2. Replay (MASS)
Ponovo jedan pomalo robusan model čizmica u rokerskom stilu, ali s nešto višom petom. Iako se uklapaju i u kombinacije trapera, kožnih hlača i mini suknji, nama se najviše svižaju u kombinaciji s vrlo pripijenom suknjom duljine do koljena.  Ponovo vlada dominantna crna.

gležnjače

Cijena: 1.299 kn

3. Liu Jo
Crnu boju i “hard look” razbijamo crvenim gležnjačama na nešto višu petu. Uistinu su nam moćne, mogli bismo reći da su ove cipele jednostavno “statement”, koji podiže i najobičniju odjevnu kombinaciju 100 posto. I baš nam se sviđa što idu u špic, to ih čini jako ženstvenima.

gležnjače

Cijena: 1.830 kn

4. Bull Boxer (MASS)
Ovo je jedan, možemo reći, klasičan “Marta” model. Vraća nas u doba djetinjstva, osnovne škole, kad smo se pravile da smo frajerice, a sada kad to i jesmo, ovakve čizmice savršeno pristaju. Imaju malo višu petu, tako da djeluju nešto “nježnije”, i savršene su nam za neku modernu verziju “pin up” looka.

gležnjače

Cijena: 799 kn

5. Högl
Na prvu pomalo nekonvencionalna kombinacija tenisice, polučizmice i leopard uzorka, no imamo viziju uskih, crnih, “lažna koža” hlača ili omiljene uske minice u kombinaciji s ovim gležnjačama. Nekako bude “zvijer” u nama i razbijaju monotoniju recimo neke jednostavnije kombinacije.

gležnjače

Cijena: 1.999 kn