Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Gluma, ples i pjevanje od malena

Talentirana Antonia Dora Pleško putuje u Los Angeles na snimanje serije.

''Pjevanje, ples i gluma moj su život!'', bez puno razmišljanja i dvojbi ističe Antonia Dora Pleško, desetogodišnja Splićanka koju smo upoznali u prošlogodišnjem izdanju showa Supertalent.

Nakon što je okončala svoj nastup u polufinalu tog showa i sve ostavila bez teksta suverenošću svojih nastupa, raznorazne ponude pljušte na sve strane. Posljednja je pristigla od producenata američke serije Rhythm Village.

– To je lijepa, šaljiva, dječja serija. Glumit ću malu djevojčicu koja je pronašla bakine stvari iz vremena kad je baka bila mala. Snimanje bi trebalo biti ovoga ljeta u Los Angelesu, – kaže Antonia Dora ne skrivajući zadovoljstvo što će krenuti ''preko bare''.Smiješi joj se također i nekoliko glazbenih dueta s talijanskim glazbenicima, oko čega se još moraju dogovoriti detalji.

Ova talentirana učenica 5. razreda osnovne škole, interes za glazbu i glumu, ističe mama Dubravka, počela je pokazivati još kao vrlo malo dijete no tada nitko nije mislio da će se iz toga nešto ozbiljno izroditi.

– Počela je prvo pjevušiti u splitskim Abrakadabrićima, zatim postala članica GKM Perlice pa povremeno glazbene skupine Music Talents. Sada je učenica 4. razreda glazbene škole Josip Hatze gdje svira klavir i članica Gradskog kazališta mladih u Splitu. Obveze smo sveli na minimum zbog škole koja je ipak najvažnija,- govori gospođa Pleško.

Za vrijeme trajanja Supertalenta, mama je, priznaje, priželjkivala da Antonia Dora ne ode do kraja kako joj to ne bi bio preveliki pritisak.

– Koliko god znam da bi joj to bilo drago kao nagrada za trud, toliko smatram da bi to bio veliki teret za njena dječja leđa. Nekad se i puno stariji ne znaju nositi s tim. Od početka sam puno razgovarala s njom, smetalo me pretjerano favoriziranje medija jer djeca se brzo zanesu, imaju drukčiju percepciju stvarnosti od odraslih i ponosna sam što sam uspjela zadržati nju onakvu kakva je bila prije Supertalenta, zadržati ono dijete u njoj.

Kao najveću podršku u svemu Antonia Dora izdvaja mamu, cijelu obitelj, prijatelje u školi i kućne ljubimce.

– U školi najviše volim matematiku i tjelesni, a ne volim povijest, geografiju i tehnički. U slobodno vrijeme družim se s prijateljima i organiziram svakakve gluposti,- sa smiješkom će talentirana Splićanka. U svom CD playeru najčešće sluša Aliciju Keys, Justina Timberlakea i evergreene, a od naših bi pjevača mikrofon najradije ukrstila s Tonijem Cetinskim, Markom Toljom i Ninom Badrić, s kojom je već pjevala na Trgu bana Jelačića.Nedavno je snimila svoj prvi TV spot, reklamu za Janu Junior koja ju je, reći će mama Dubravka, oduševila. Produkciju spota, koji je spoj igranog i animiranog, potpisuje redatelj Kras Gančev prema zamisli agencije Unex Grupa. Pjesma za Janu Junior ostvarena je u suradnji s Darkom Juranovićem D'Knockom.

– Bilo je svakakvih poziva za nastupe na raznim događajima na početku. Većinu sam ih odbila jer želim da se Antonia Dora u medijima pojavljuje dozirano te da joj to ne postane preveliko opterećenje,- govori Antonijina mama i menadžerica.

– Želim joj da u životu radi ono što najviše voli, pa ako to uključuje i svjetla pozornice, neka i tako bude. To će ipak biti njena odluka, -kaže, i dodaje da će uvijek biti tu kad kći zatreba savjet. Na kraju razgovora podvlači..

– Najvažnije je da shvati, iako je još mala za to, da će uvijek postojati netko tko joj neće nužno željeti dobro, da je u prirodi ljudi da ponekad budu zlobni i ljubomorni i ako ovo izabere za svoj životni put da iznađe snagu da se nosi sa svim tim. Kratkoročno, želim joj da zabilježi ovaj svoj trenutak kada je još dijete, što vizualno, što tonski, na najljepši mogući način, onako kako to treba, kao dijete, jer se taj trenutak više nikad neće vratiti, a ima puno vremena ispred sebe da bude odrasla osoba.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Seks

Šteta bi bilo da se nađete kraj nekoga s kim vam je lijepo, krenete sa seksom i onda sve upropastite zbog glupe, nepromišljene izjave.

Duh i tijelo

Scenarij je unaprijed napisan, set je postavljen, glumci rade svoj posao, a redatelj je davno viknuo akcija.

Drama Queen

Zaista se iskreno divim ljudima koji nisu poput mene, koji nemaju to „ što na umu, to na drumu“. Vjerujem da su uspješniji od...

Predstavljamo

Mlada i talentirana pjevačica Domenica već nakon izdavanja svoje prve pjesme „Kad sam s tobom ja“ svojim vedrim duhom pridobila je brojne obožavatelje.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.