Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Gorenje hladnjaci osvajaju nagrade

Retro kolekcija osvojila je prestižnu britansku nagradu – Get Connected 2011.

Britanski stručnjaci iz područja industrije električnih aparata Gorenjevu su kolekciju retro hladnjaka uvrstili među najbolje od najboljih  u kategoriji hladnjaka te su joj dodijelili nagradu Get Connected Product of the Year Award 2011. Nagradu za proizvod godine dodjeljuje priznata britanska revija Get Connected Magazine.

Gorenjevu kolekciju retro hladnjaka, koja je došla na tržišta krajem 2009. godine, britanski su kupci, ali i kupci na drugim europskim tržištima, uključujući i slovensko, prihvatili široko raširenih ruku. Izbor je žiri komentirao riječima "Pored prepoznatljivog oblika kolekciju odlikuje široki izbor boja, sve od žarke i sočne boje maline do uglađene burgundsko-crvene. Okolišu prihvatljiva niska potrošnja energije postiže se odličnom izolacijom, tijesnim zatvaranjem vrata i vrhunskim elektronskim sustavom hlađenja zbog čega se kolekcija svrstava u energetski razred A++".Ruth Ferguson, voditelj marketinga u poduzeću Gorenje UK, rekao je: "Činjenica da je Gorenjeva kolekcija retro hladnjaka primila uglednu i prepoznatljivu nagradu Get Connected Product of the Year Award 2011, za nas predstavlja veliku čast i važno priznanje. Ostvarenje je utoliko dojmljivije jer su nagradu svojim glasovima dodijelili upravo stručnjaci za elektrotehniku. Retro kolekcija ovom nagradom dokazuje svoju prepoznatljivu kakvoću, prijatan dizajn, funkcionalnost, učinkovitost i vrhunsku tehnologiju hlađenja"

Get Connected Magazine dodjeljuje nagradu Get Connected Product of the Year Award već sedmu godinu zaredom. Gorenje ju je ove godine primilo po treći puta. Prvi puta 2006. godine za kolekciju Pininfarina i drugi puta 2010. godine za pećnicu nove generacije linije Pure. Ovaj britanski časopis je najutjecajnija revija za profesionalce u području električnih aparata u Velikoj Britaniji.

Retro kolekcija iz Gorenja: Chic, Vintage ili Funky

Već više od desetljeća omiljeni rashladno-zamrzivački aparati Old Timer  predstavljaju se već od kraja 2009. godine u obnovljenom obliku i u novim bojama te imaju u skladu s najnovijim trendovima i novo, moderno ime: Gorenje retro kolekcija.

Slovenski proizvođač kućnih aparata oblik iz prošlosti nadogradilo je tehnologijom budućnosti i dodalo dašak trendovske smjelosti u obliku šarene palete novih boja za koje se zalažu i poznavaoci mode. Naime, suvremeni potrošači žele u svojem domu više individualizma i više smjelih, živahnih, razigranih i osvježavajućih boja. Tako je nastala nova retro kolekcija duginih boja, štedljivih i okolišu prihvatljivih hladnih ljepotana u tri različita stila, Chic, Vintage i Funky koji očaravaju svaki za sebe.

Svaki od stilova karakteriziraju posebno odabrane boje i različiti modeli kombinacije rashladnog i zamrzivačkog dijela. Namijenjeni su kupcima profinjenog ukusa koji se usuđuju u kuhinju unijeti svoj stil i način života.

Novu kolekcija dizajnirana je za okruglu obljetnicu rashladno-zamrzivačkog aparata koji je kao Old Timer bio prvi puta lansiran na tržišta 1999. godine i pokazao se kao pravi prodajni hit.

Najomiljeniji model je kultni jednovratni retro hladnjak s posebnim niskotemperaturnim dijelom dok su među bojama do sada kupce najviše privlačile bordo-crvena i bež boja. Prije nekoliko godina dizajn hladnjaka osvježen je novom ručkom, a zato što je među kupcima još uvijek izuzetno popularan, u Gorenju su sada odlučili proširiti i paletu boja.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Nezadovoljstvo izgledom najgori je ubojica strasti.

Fashion report

Zimsku Shibesu kolekciju upotpunila je linija zimskih vodonepropusnih jakni koje, osim što štite od vjetra i kiša, pružaju i dodatnu zaštitu od snijega i...

Trendovi

Predivna žena koja ponosno nosi svoje godine, ne skrivajući ništa - zaista je prava DeLight žena.

Fashion report

Torba je savršen ženski modni dodatak za svaku priliku bilo ležernog ili svečanog karaktera.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.