Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moj dom

Gorenje Simplicity indukcijske ploče za kuhanje

Manje odlučivanja, više dobrog kuhanja.

Indukcijske ploče za kuhanje Gorenje Simplicity nude se u dvije različite boje: crnoj i bijeloj. Ključna prednost ploča za kuhanje Simplicity je u jednostavnom upravljanju na dodir.

Upravljački dio, s velikim preglednim simbolima, centralno je pozicioniran i time jednako prihvatljiv kako ljevacima tako i dešnjacima a optimalni su izbori stalno pred očima. Brušeni rubovi staklokeramičkih ploča za kuhanje vode brigu i o lijepom izgledu te omogućavaju jednostavno čišćenje, uz svoju izdržljivost i trajnost, stvaraju utisak profesionalne kuhinje.

Kuhanje na suvremenim pločama za kuhanje je danas stvar nježnog dodira, inspiracije, estetike i inovativnih ideja. Tome pripomaže i tehnološka dorađenost ploča za kuhanje Gorenje koja unatoč izuzetno jednostavnom upravljanju promijeni zahtjevni kulinaraski podvig u stvaranje kroz igru.Brže zagrijavanje i manja potrošnja energije

Indukcijske ploče za kuhanje koje spadaju među najštedljivije, najmodernije i najsigurnije na tržištu. Do 30% brže zagrijavanje i do 40% manja potrošnja električne energije samo su dva, najuvjerljivija argumenta zašto se odlučiti za indukcijsku ploču za kuhanje. Ako tome pribrojimo još i jednostavno čišćenje, samo mokrom krpom jer ploča za kuhanje čak za vrijeme kuhanja ostane hladna, vjerojatno više nema razloga za oklijevanje. Zbog izuzetno brzog zagrijavanja i ohlađivanja ploče ne štedi se samo energija nego i vrijeme jer se hrana pripremi puno brže.

Mogućnost trenutnog mijenjanja temperature posebno će obradovati izvježbane kuharske majstore jer omogućava veći nadzor nad zahtjevnijim kuharskim postupcima kao što su recimo topljenje čokolade za slasne preljeve i drugi temperaturno osjetljivi kuharski postupci. Cijena bijele indukcijske ploče za kuhanje na slici model IT6SYW je 4.999,00 kuna.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti stručnjaka

Zbog svoje prilagodljivosti klimatskim uvjetima, širom svijeta se uzgaja gotovo četrdeset vrsta graha.

Moj dom

Kako kuhinja ne bi bila samo estetski privlačna, ona mora biti ponajviše funkcionalna.

Gastronomija

Planetarno popularni Jamie Oliver u prosincu nadahnjuje u svojim dvjema emisijama na kanalu 24Kitchen.

She Book Club

Jamie Oliver, jedan od najprodavanijih autora kuharica na svijetu, vraća se s najukusnijim receptima na bazi povrća.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.