Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Green Lantern 3D

Dugoočekivani film o superjunaku u zelenom kostimu napokon u kinima.

U četvrtak 11. kolovoza u hrvatska Cinestar kina stiže akcijski SF ljetni blockbuster Green Lantern za koji će vam trebati posebne naočale, jer je snimljen u RealD 3D tehnologiji.

U glavnoj ulozi u filmu nalazi se je Ryan Reynolds. Režiser je Martin Campbell, a scenarij su napisali Greg Berlanti, Michael Green,Marc Guggenheim i Michael Goldenberg, prema priči čiji su autori Greg Berlanti, Michael Green i Marc Guggenheim, na temelju likova iz stripa u izdanju DC Comics-a.U filmu glume i Blake Lively, Peter Sarsgaard, Mark Strong, za Oscara nominirana Angela Bassett (What’s Love Got to Do with It) i dobitnik Oscara Tim Robbins (Mystic River), kao i Temuera Morrison, Jay O. Sanders, Jon Tenney i Taika Waititi. Glasove su dali dobitnik Oscara Geoffrey Rush (Shine) i za Oscara nominiran Michael Clarke Duncan (The Green Mile).U beskrajnom, misterioznom svemiru stoljećima već postoji moćna sila. Zaštitnici mira i pravde zovu se Green Lantern Corps. Svaki ratnik zakleo se čuvati međugalaktički poredak i nosi prsten koji mu daje sposobnost stvaranja svega što mu um može zamisliti. No, kad se pojavi novi neprijatelj, Parallax, i zaprijeti uništiti ravnotežu sila u Svemiru, njihova sudbina, kao i sudbina Zemlje, naći će se u rukama njihovog najnovijeg regruta, prvog ljudskog bića koje je ikad bilo odabrano – to je Hal Jordan (Ryan Reynolds).Hal je talentirani i umišljeni probni pilot. No, članovi Green Lantern ne poštuju baš ljudska bića koja nikad ranije nisu uspjela svladati beskrajnu moć prstena. S druge strane, Hal posjeduje ljudskost, što je oružje koje nijedan njihov član nije nikad imao. Uspije li, zahvaljujući snazi volje, odlučnosti i ohrabrenju koje mu pruža kolegica i ljubav iz djetinjstva Carol Ferris (Blake Lively), mogao bi brzo ovladati novim moćima i pronaći hrabrost kojom bi nadvladao vlastite strahove i dokazao da ne samo da je jedini ključ za borbu protiv Parallaxa te spasio Zemlju i čovječanstvo od sigurnog uništenja.
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Zanimljivosti

Film Smrt na Nilu ponovno je okupio filmski tim koji stoji iza globalnog hita iz 2017. - Ubojstvo u Orient Expressu. 

Zanimljivosti

Veliki crveni pas Clifford animirana je filmska adaptacija serije klasičnih dječjih knjiga autora Normana Bridwella iz 1963. godine.

Zanimljivosti

Blagdanska atmosfera je tu, ali za razliku od prijašnjih godina mnogi nisu sigurni u putovanja ili gdje će provesti Novu godinu.

Zanimljivosti

Program Royal Opera House kojeg ćete gledati u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu te u CineStar kinima diljem Hrvatske, predstavit će iznimne balete i...

Advertisement