Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Green Lantern 3D

Dugoočekivani film o superjunaku u zelenom kostimu napokon u kinima.

U četvrtak 11. kolovoza u hrvatska Cinestar kina stiže akcijski SF ljetni blockbuster Green Lantern za koji će vam trebati posebne naočale, jer je snimljen u RealD 3D tehnologiji.

U glavnoj ulozi u filmu nalazi se je Ryan Reynolds. Režiser je Martin Campbell, a scenarij su napisali Greg Berlanti, Michael Green,Marc Guggenheim i Michael Goldenberg, prema priči čiji su autori Greg Berlanti, Michael Green i Marc Guggenheim, na temelju likova iz stripa u izdanju DC Comics-a.U filmu glume i Blake Lively, Peter Sarsgaard, Mark Strong, za Oscara nominirana Angela Bassett (What’s Love Got to Do with It) i dobitnik Oscara Tim Robbins (Mystic River), kao i Temuera Morrison, Jay O. Sanders, Jon Tenney i Taika Waititi. Glasove su dali dobitnik Oscara Geoffrey Rush (Shine) i za Oscara nominiran Michael Clarke Duncan (The Green Mile).U beskrajnom, misterioznom svemiru stoljećima već postoji moćna sila. Zaštitnici mira i pravde zovu se Green Lantern Corps. Svaki ratnik zakleo se čuvati međugalaktički poredak i nosi prsten koji mu daje sposobnost stvaranja svega što mu um može zamisliti. No, kad se pojavi novi neprijatelj, Parallax, i zaprijeti uništiti ravnotežu sila u Svemiru, njihova sudbina, kao i sudbina Zemlje, naći će se u rukama njihovog najnovijeg regruta, prvog ljudskog bića koje je ikad bilo odabrano – to je Hal Jordan (Ryan Reynolds).Hal je talentirani i umišljeni probni pilot. No, članovi Green Lantern ne poštuju baš ljudska bića koja nikad ranije nisu uspjela svladati beskrajnu moć prstena. S druge strane, Hal posjeduje ljudskost, što je oružje koje nijedan njihov član nije nikad imao. Uspije li, zahvaljujući snazi volje, odlučnosti i ohrabrenju koje mu pruža kolegica i ljubav iz djetinjstva Carol Ferris (Blake Lively), mogao bi brzo ovladati novim moćima i pronaći hrabrost kojom bi nadvladao vlastite strahove i dokazao da ne samo da je jedini ključ za borbu protiv Parallaxa te spasio Zemlju i čovječanstvo od sigurnog uništenja.
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Sva CineStar kina u Hrvatskoj i ovog će ljeta ugostiti tisuće obožavatelja filmova i kina jer je vrijeme za ultimativnu akciju - Dan za...

Zanimljivosti

Bez obzira gledate li filmove radije sami ili u društvu, kolovoz na FOX Movies kanalu nudi za svakog ponešto.  

Zanimljivosti

Američki glumac, redatelj, dramski pisac i autor Jesse Eisenberg, nominiran za Oscara®, bit će počasni gost 28. Sarajevo Film Festivala.

Zanimljivosti

Poznat po predanosti svojim ulogama, Robert De Niro se udebljao 27 kilograma i naučio boksati za ulogu Jakea LaMotte u Razjarenom biku...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.