Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Gregorian priredio večer za pamćenje

Publika s oduševljenjem prihvatila napjeve vrhunskih izvođača.

Osam vrhunskih pjevača i pjevačica Amelia Brightman u KD Dražena Petrovića priredili su Zagrepčanima večer za pamćenje. Iako su prije samo 14 mjeseci nastupili u “Lisinskom” publika ih je pozdravila s jednakim oduševljenjem. Uostalom, oni su to i zaslužili sa svojom izvedbom i dojmljivom scenografijom, vrhunskim doživljajem koji su pružili Zagrepčanima.Gregorian je izvodio skladbe s aktualnog albuma "Masters of Chant Vol. VII" na kojemu su obrade hitova Guns N’ Roses-a, grupe U2, grupe ABBA, Depeche Modea, Kate Bush, Led Zeppelina i Snow Patrola, a svaka je imala i svoju vizualnu priču s efektima dobivenim laserima i zrcalima.U drugom dijelu promovirali su najnoviji album "The Dark Side of the Chant", objavljen potkraj prošle godine, a po njemu je i nazvana turneja. Atmosfera je cijelo vrijeme bila odlična pa ih je na kraju publika i vratila s dugim aplauzom te su neplanirano izveli još nekoliko skladbi.

Koncert je započeo točno u 20 sati i trajao ukupno oko dva i pol sata. Nije bilo lako snimiti ih, zato uživajte u fotogaleriji našeg Saše Zinaje.

Online-zagreb.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Kultura

Billie Eilish, dobitnica nagrada Grammy i Oscar, u organizaciji Telekom Electronic Beatsa, održat će 1. lipnja ekskluzivan koncert u Telekom Forumu u Bonnu u...

Zanimljivosti

Zagrebačka clubbing scena dobiva novog favorita, klub XO, koji će 2. travnja u novouređenom prostoru na adresi Vlaška 9/Europski trg otvoriti svoja vrata svima onima koji su željni dobre...

Putovanja

Festival svjetla Zagreb ove će godine ponovo obasjati zagrebačke trgove, ulice, parkove i pročelja.

Zanimljivosti

Zagreb se zaželio glazbe i vesele atmosfere, a želju će ispuniti uvijek dobro raspoložena i publici draga Danijela Martinović.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.