Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Grijanje na Illectricity

Zimski sajam elektronske glazbe i vizualnih umjetnosti.

Od 28. studenog do 6.prosinca Zagreb će biti domaćin niza radionica, predavanja, poznatih gostiju te žestoke electro glazbe koja će vas u predadventsko vrijeme zagrijati i ostvariti pokoju glazbenu želju prije postavljanja božićnog drvca.

Illectricity je festival suvremene glazbe i umjetnosti, koji je prvi puta održan 2005. i koji je do danas izrastao u festival koji nudi bogati glazbeni program, program vizualnih umjetnosti, radionice, predavanja i izložbe.

Kreativnost se cijeni

U glazbenom programu će tijekom triju večeri nastupiti brojni svjetski poznati artisti kao što su Klute, Panacea, Various Production, Deadbeat, Jahcoozi, Rustie, Mary Anne Hobbs, Chris de Luca, i Phon.O. Po imenima je ovogodišnji program najbogatiji do sada.

– Što se tiče vizualnih umjetnosti, pripremamo još jedno izdanje Videoskopa, live VJ sessiona sa domaćim i inozemnim gostima u kinu Zagreb. Od radionica bih istaknula radionicu produkcije elektronske glazbe koju će ove godine osim domaćih snaga voditi i Deadbeat iz Kanade, te član njemačko-austrijskog Al Haca kolektiva, Cee. Za najbolje ćemo imati i nagrade u suradnji s Ableton tvrtkom, proizvođačem istoimenog softwarea za produkciju glazbe“, istaknula je za She.hr Filipa Čičin Šain, jedna od organizatorica Illectricityja. Predavanja će voditi Mary Anne Hobbs, Sasha Pererra (Jahcoozi), te Deadbeat.

Ovgodišnje izdanje „Nucomers“ natječaja za mlade neafirmirane producente, DJ-eve, live actove, bendove i VJ-eve biti pojačano nagradama u suradnji s proizvođačem glazbala, Native Instruments.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Prilikom pokretanja „Beatlanda“, DJ i producent Boris Brejcha će od 22. do 24. travnja odsvirati niz setova u virtualnom klubu.

Zanimljivosti

Šetajući ulicama grada Zagreba, često ne obraćamo pozornost na sve ljepote koje ga čine jedinstvenim i drugačijim od svjetski poznatih metropola.

Duh i tijelo

Umjetnost Fride Kahlo je čvrsto povezana s njezinim životom.

Dobar posao

Tko je DJ? Što njegova mama misli da radi, što klijenti, a što zapravo on radi?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.