Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Grudnjak za sve temperature

Lisca lansirala grudnjak koji reagira na tjelesnu temperaturu.

Smart Memory Bra, kako se izvorno zove, grudnjak je s košaricama od memorijske pjene koja reagira na tjelesnu temperaturu. Košarice unikatno priliježu oblinama svake pojedine žene, te su primjerice kod nižih temperatura znatno tvrđe. Dakle, pametni grudnjak mijenja svoj oblik prema temperaturi tijela!

Grudnjak bez šava s push up učinkom

Smart Memory Bra je zbog svojih karakteristika odličan za nošenje ispod pripijene odjeće i dubokih dekoltea. Također, naramenice grudnjaka su zamjenjive pa ih uvijek možete zamijeniti transparentnim ili drugim ukrasima koje odgovaraju garderobi.

– Ovaj revolucionarni grudnjak osmislio je Liscin dizajnerski tim, a ne samo jedna osoba. Grudnjak je rezultatat napornog rada i kreativnog razmišljanja, a vjerujem da će korisnice prepoznati ovaj grudnjak kao kvalitetan proizvod- kaže Dalila Lončar, iz marketinga Lisce.

Push up grudnjak bez šava, sadržava sve elemente potrebne za savršeni komad rublja svake žene. Istraživanje koje je nedavno provela britanska tvrtka specijalizirana za uklanjanje mrla, Dr. Beckham, među 2025 žena u Velikoj Britaniji, a prenosi ga internetska stranica femalefirst.co.uk, pokazuju kako prosječna žena tijekom svog života na grudnjake potroši 4.000 eura.

Grudnjaci su najčešće zaprljani parfemima i znojem

U svom ormaru svaka žena ima približno petnaest grudnjaka, a pere ih nakon svakih sedam nošenja. No, znamo da se grudnjaci u pranju oštećuju. Ipak, Lisca ima rješenje za to – zbog memorijske pjene, od koje su košarice napravljene, nakon pranja se vraćaju u prvotni oblik, što omogućuje njihovo očuvanje.

Istraživanje nadalje otkriva kako 55 posto žena nosi bijele grudnjake, 27 posto šarene, a 18 posto crne, što je potvrdilo spoznaju, da žene vole izgledati čisto. Ovo istraživanje otkrilo je i jednu neobičnu zanimljivost – mrlje koje su najučestalije za grudnjake su parfem, losion za tijelo i znoj.

– Zmazani grudnjaci mogli bi u Britaniji postati prošlost kada bi ih žene češće prale i održavale, a samim time bi se njihov vijek trajanja produljio, izjavio je Lesley Naylor iz tvrtke Dr. Browns.

Inače, uz grudnjak, dizajnerski tim Lisce osmislio je i lagane „brazilske“ gaćice. Set grudnjaka i gaćica dostupan je u crnoj i zlatnoj boji.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Problem osjetljive i reaktivne kože u posljednjem desetljeću dramatično je porastao pa oko 60% žena i 50% muškaraca izjavljuje da ima osjetljivu kožu. 

Darivanje

Hranjiva obnova kose izložene suncu, soli, pjesku i kloru.

Trendovi

BÉBÉ #SWIM23 by Dunja Jovanić, kolekcija je u kojoj će se svaka žena osjećati samouvjereno.

Duh i tijelo

Žene poslije četrdesete… Tko su one?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.