Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Guess – 30 seksi godina

Claudia Schiffer pozira u slavljeničkoj kampanji američkog branda.

Lansiranjem capsule kolekcije i knjige A Third Decade of Guess Images, Guess slavi 30. obljetnicu. Jedan od najpoznatijih Guessovih modela, supermodel Claudia Schiffer odabrana je za zaštitno lice kampanje 30 Sexy Years.

Capsule kolekcija sadrži i redizajniran čipkasti top – grudnjak koji je Claudia nosila u kampanji davne 1990. godine, hlače s cvjetovima i košulju sa svezanim čvorom koje je 1992. nosila Eva Herzigova, traperice Marilyn te majice s likovima poznatih seks bomba poput Anne Nicole Smith.Prelijepa Njemica pojavila se još 1989. godine u svojoj prvoj kampanji za Guess, a fotografirala ju je Ellen Von Unwerth. Poznata fotografkinja sudjelovala je i u novoj kampanji za capsule kolekciju, a 41-godišnji supermodel, danas majka troje djece, pokazala je da još uvijek izgleda fantastično.Knjiga obuhvaća fotografije iz kampanja svih 30 godina američkog branda, snimljenih od preko 200 fotografa uključujući Ellen Von Unwerth, Bryana Adamsa, Yu Tsai, Raphaela Mazzucca te mnoge nikad prije objavljene fotografije.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Emily Giffin američka je hit-autorica čiji su romani prevedeni na više od trideset jezika i prodani u milijunima primjeraka diljem svijeta.

Darivanje

Nagrađivana autorica Rosie Kugli i u romanu „Izgubljena generacija“ vješto oslikava svoj najdraži društveni sloj – mlade u nevolji.

She Book Club

Književni prvijenac Jennifer Saint bogat je i vrstan tekst koji iznova zamišlja već stoljećima poznate mitove o Arijadni, Tezeju, Fedri, Minotauru i Dionizu.

She Book Club

Obiteljske i sistemske konstelacije su učinkovita metoda razumijevanja problema i bihevioralnih obrazaca unutar raznih sustava kojima pripadamo – ne samo obitelji, nego i poslovnog...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.