Guy Ritchie predstavlja eksplozivnu akciju s Jasonom Stathamom

Guy Ritchie, redatelj poznat po sumanutim zapletima, još sumanutijim likovima i nadrealnim situacijama ponovno se na setu našao s jednim od najpopularnijih akcijskih zvijezda današnjice – Jasonom Stathamom.

Inače, nama je Jason daleko najseksi ćelavac, ma što neka istraživanja govorila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Statham se rodio u Londonu, kao sin barskog pjevača i plesačice. U djetinjstvu je igrao nogomet i bio ulični zabavljač, ali su ga od svega najviše zanimali skokovi u vodu. Bio je dvanaest godina član britanske reprezentacije te je na SP-u 1992. zauzeo 12. mjesto.

Stathama je opazio redatelj Guy Ritchie dok je ovaj radio kao model. Godine 1998. dao mu je ulogu u svojem hitu Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške, čime je Statham postao glumac praktično bez ikakvog glumačkog obrazovanja. Slijedila je uloga u još jednom Ritchiejevom filmu, Zdrpi i briši iz 2000. godine. I tako su mu se otvorila vrata Hollywooda…. Ostalo je povijest!

 

 

Stathamu i Ritchieu je to već četvrta suradnja, a Dani Gnjeva (Wrath Of Man) je prvi Ritchiejev film nakon hita „Gospoda“ iz 2019. godine.

Priča slijedi misterioznog H (Statham naravno), zaštitara opakog pogleda koji radi za tvrtku koja prevozi novac u Los Angelesu i koji je odgovoran za prijevoz milijuna dolara po gradu. Tijekom pljačke vozila za koje su bili zaduženi, njegovi kolege ostaju iznenađeni preciznošću i vještinama koje će H pokazati i pitaju se tko je on zapravo i odakle je došao. Kao što to uvijek biva u Ritchiejevim inače zanatski perfektnim akcijama, i ovaj film obiluje uvrnutim detaljima i epskim dijalozima koji će se prepričavati godinama.

Uz Stathama, u filmu još glume i Josh Hartnett, Scott Eastwood, Holt McCallany, Jeffrey Donovan, ali i veliko iznenađenje – Post Malone, jedan od najpopularnijih glazbenika današnjice.

 

Scott Eastwood

Scott Eastwood

Post Malone

DANI GNJEVA, akcija koju nikako ne smijete propustiti, u CineStar i ostala kina stiže već 29. travnja u distribuciji Blitza.