Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Budi fit

Gyms4you otvara vrata u Zadru i Osijeku!

Gyms4you, lanac fitness klubova nastalih po europskom konceptu, nakon već tri otvorena fitness kluba u Zagrebu, 10.09.2016. otvara vrata svog prvog fitness kluba u Dalmaciji i u Slavoniji.

Gyms4you, lanac fitness klubova nastalih po europskom konceptu, nakon već tri otvorena fitness kluba u Zagrebu, 10.09.2016. otvara vrata svog prvog fitness kluba u Dalmaciji i u Slavoniji. Od sada će tako Zadar i Osijek biti bogatiji za iskustvo ovog koncepta poznatih teretana. Novi Gyms4you bit će otvoren  u Zadru u prostoru City Gallerie, 2. kat, Murvička 1, te u Osijeku Centar Super, 2. kat, Trg slobode 6.

Samo za nove članove klub Gyms4you Zadar  i klub Gyms4you Osijek će prigodom otvorenja imati ekskluzivnu ponudu: na dan otvorenja u centru G4Y Zadar i u centru G4Y Osijek bit će moguće kupiti godišnju članarinu za samo 995 kn, što je manje od 83 kn mjesečno!

Riječ je o jedinstvenoj i neponovljivoj ponudi koja će vrijediti samo za prvih 200 najbrže upisanih novih članova u Osijeku i za prvih 200 najbrže upisanih novih članova u Zadru.

Zašto je Gyms4you koncept drugačiji?

  • Jedini fitness klub koji je otvoren non-stop, od 0 do 24 h!
  • Jedna članska iskaznica za neograničeni ulazak u sve Gyms4you klubove u Hrvatskoj

Gyms4you fitness klubovi jedinstveni po svom radnom vremenu, pa će tako i zadarski i osječku klub raditi non stop, svih 7 dana u tjednu, od 0 do 24 sata, a u klub će se ulaziti skeniranjem otiska prsta.

Svaka članska iskaznica je jedinstvena i vrijedi za sve do sada otvorene lokacije, za neograničeno vrijeme vježbanja u bilo koje doba dana i noći. Dakle, svaki član Gyms4you u cijeni članarine može pomoću svoje iskaznice ući i vježbati u bilo kojem Gyms4you klubu u Hrvatskoj, u bilo koje vrijeme i neograničeni broj puta dnevno.

Osim u Zadru i u Osijeku, već više od godinu i pol dana Gyms4you iznimno uspješno posluje i na tri lokacije u Zagrebu: Centar Bundek, VMD centar i Dubrava.

Gyms4you Zadar – najnovija oprema i sprave za vježbanje

Koncept Gyms4you lanca fitness klubova je vrlo jednostavan. Moderan i vrhunski opremljen prostor koji je u potpunosti prilagođen namjeni (od opreme, klimatizacije i funkcionalnosti), kvalitetna i renomirana oprema i sprave za vježbanje, iznimno niske cijene, neograničeno vrijeme korištenja, bez ikakvih dodatnih naknada troškova, glavne su karakteristike novih Gyms4you fitness centara.

Zadar

Zadar

Novi ekskluzivni prostor Gyms4you kluba u Zadru i u Osijeku opremljen je s kvalitetnom i renomiranom Technogym opremom i spravama za vježbanje: pokretne staze za trčanje, roweri, bicikli, klupe i utezi, orbitreci, girje i bučice, sprave za ruke, noge i sl..

Ideja Gyms4you koncepta – vježbanje podiže kvalitetu života

Brojna istraživanja pokazuju da je nedovoljna tjelesna aktivnost uzročnik mnogih zdravstvenih problema, psihičkih i fizičkih, i jedan je od vodećih problema današnjice. Osim dokazane zdravstvene prednosti vježbanja, osobe koje su u dobroj fizičkoj kondiciji i koje vježbaju lakše podnose stresne situacije i imaju tendenciju biti manje osjetljive na bolesti i ozljede. Upravo iz tog razloga, Gyms4you fitness klubovi namijenjeni su svima koji brinu o zdravom načinu života i uključuju vježbanje kao dio svakodnevnice, bez obzira jesu li rekreativci i početnici ili sportaši i osobe koje već duže vrijeme vježbaju.

Osijek

Osijek

Ideja Gyms4you koncepta je povećati cjelokupno zdravlje i kvalitetu života svakog pojedinca, jačati svijest o rekreaciji i vježbanju, te poticati održavanje kondicije, čime se uvelike popravlja kvaliteta života i osjećaj vlastite vrijednosti.

[box style=”0″]

Drage naše, jedna Zadranka i jedna Osječanka mjesec će dana vježbati u Gyms4you!
Što trebate? Pošaljite mail na [email protected]mms.hr:

  • stavite naslov GYMS4YOU
  • dodajte svoje kontakt podatke
  • lajkajte naš Facebook profil
  • obavezno lajkajte i post objavljen na našoj Facebook stranici i upišite u komentare  ispod objave na Facebooku grad u kojem želite vježbati

Prijave primamo do 14. rujna, točno u podne.

Dobitnice: Irena Matković i Marija Kokorić.

[/box]

Pročitajte još

Moj dom

Kuglice, lampice, anđeli, zvjezdice i sve to u trendi bojama. Božić je gotovo nezamisliv bez okićenog bora.

Celebrity

Zadarska dvorana Krešimira Ćosića, sinoć je odzvanjala popularnim stihovima pjesama mlade Domenice, koja je i više nego odlično zagrijala publiku uoči nastupa svjetske pop...

Predstavljamo

U sklopu ovog događanja svi postojeći Gyms4you članovi i oni koji će to tek postati, u Gyms4you Osijek teretani u periodu od 02.10. do...

Predstavljamo

Grandiozna Super turneja Pet Shop Boysa dolazi u subotu 12. kolovoza u Zadar na jedino hrvatsko i regionalno izdanje.

Advertisement