Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

H&M pokreće luksuznu liniju

Sve glasnije se šuška o pokretanju nove linije.

Popularnost švedskog modnog brenda koji je svoj prvi dućan otvorio 1947. godine svakim danom raste. Moderne i kvalitetne krpice po pristupačnim cijenama su omiljene velikom broju modno osviještenih pojedinaca diljem svijeta i postale su zaštitni znak H&M-a.

Osim dobro znanih kolaboracija sa slavnim dizajnerima poput Versacea, Lagerfelda, Lanvina i Marnija, brend je 2007. pokrenuo urbanu i šik liniju COSCollection Of Style. Tom linijom omogućeno je svima koji drže do vlastitog stila da u svakom trenu mogu obogatiti svoj ormar bezvremenskim komadima po doduše nešto višim cijenama. 

Međutim, u modnim kuloarima sve se glasnije priča kako bi ova linija mogla biti samostalan brend pod vodstvom H&M grupe u okviru koje djeluju i Cheap Monday i Monki. Iako na cijelu ovu priču glasnogovornica H&M-a Charlotta Nemline tvrdi kako iako uvijek rade na nečem novom, da ipak trenutno nemaju noviteta o kojima bi se mogli očitovati. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Trendovi

Naša slavna dizajnerica otišla korak dalje i razveselila brojne klijentice.

Fashion report

Nastavljajući dugu tradiciju hvaljene suradnje dizajnera, H&M s oduševljenjem najavljuje novu suradnju s modnom dizajnericom koja živi i radi u Londonu - Simone Rocha.

Fashion report

H&M je po prvi puta odlučio komade iz ovogodišnje kolekcije za ljetnu sezonu predstaviti organiziravši experience trip u Umag.

S modne piste

Uzorci su prepuni minerala, drveća i biljaka koje je dizajnerski tim prenio na divni Jacquard te prozračne i lagane tkanine.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.