H&M stigao u Rijeku

Danas, 6. rujna u 11 sati Rijeka je dobila novu modnu destinaciju, gdje je u sklopu Zapadnog Trgovačkog Centra otvoren globalni modni brand H&M. Na preko 1.800 četvornih metara i na dva kata, svi ljubitelji mode mogli su uživati u nezaboravnoj kupovini i najnovijoj H&M kolekciji.

''Jako smo ponosni što otvaramo trgovinu u Rijeci. To je naša prva trgovina u ovoj regiji, i izvrsna prilika za sve prijatelje H&M branda da svoju omiljenu odjeću od sada pronađu u svom gradu. Donosimo modu i kvalitetu po najboljim cijenama”, izjavila je Claudia Oszwald, Country Manager za Hrvatsku.

Na 1,8000 četvornih metara i na dva kata, kupci će moći kupovati žensku, mušku i dječju kolekciju. Za zadovoljniju kupnju H&M pripremio je posebnu pogodnost na dan otvorenja, svaki kupac dobio je 20% popusta na omiljeni komad odjeće.

Nova H&M trgovina odlična je prilika da provjerite najnovije jesenske trendove i osvježite svoju garderobu nekim od osnovnih komada za nadolazeću modnu sezonu. ''Savršen outfit za ovu jesen su puloveri sa različitim uzorcima u kombinaciji sa uskom suknjom. Za muškarce, jesen donosi topple boje s posebnim naglaskom na boju senfa. Za početak nove školske godine H&M je pripremio odličan izbor dječje odjeće -odjeću idealnu za školu, igranje I zabavu: romb uzorci, tvido i šareni detalji su zabavni'', izjavila je Ann Sophie Johansson, glavna dizajnerica H&M.

H&M želi dobrodošlicu svim ljubiteljima mode i želi im ugodnu kupovinu.