H&M stiže u Avenue Mall

H&M uskoro otvara svoju petu prodavaonicu u glavnom gradu Hrvatske. Jedan od najpopularnijih high street brandova u Hrvatskoj i svijetu 4. travnja ove godine, točno u 11 sati (kako nalaže tradicija) svečano otvara svoja vrata u shopping centru Avenue Mall u Novom Zagrebu. Na preko 1.800 kvadrata i na dva kata H&M će tako obožavateljima na adresi Avenija Dubrovnik 16 donijeti najnovije modne trendove.

Podsjetimo se, H&M je ranije otvorio trgovine u zagrebačkim trgovačkim centrima Cvjetni, Arena centar, City Center One i Westgate.


CroModa.com

H&M stiže u Avenue Mall

Zagrebačka shopping meka Avenue Mall još jednom je potvrdila svoju poziciju na hrvatskom tržištu. Global Trade Centre, suvlasnik i upravitelj Avenue Malla, potpisao je ugovor s popularnim modnim lancem H&M–om koji će svoja vrata posjetiteljima Avenue Malla otvoriti početkom 2012. godine.

H&M trgovina u zagrebačkom Avenue Mallu prostirat će se na 1.840 kvadratnih metara i dvije etaže. H&M je dolaskom na hrvatsko tržište prepoznao Avenue Mall kao važnu stratešku lokaciju za otvaranje svoje nove trgovine. Sa 1.840 metara kvadratnih, H&M trgovina u Avenue Mallu bit će jedna od najvećih u Hrvatskoj.

"Ovo dokazuje kako Avenue Mall nije samo lider na hrvatskom tržištu već je i prepoznat od strane vodećih međunarodnih tvrtki. Uz H&M, još jednog modnog sidraša, vjerujemo da smo potvrdili dugoročni uspjeh našeg projekta. I to nije kraj, nastavit ćemo s unapređenjem Avenue Malla s drugim zanimljivim zakupnicima, vođeni potrebama naših posjetitelja kao i vrijednosti našeg Centra", istaknuo je Siniša Slijepčević, direktor GTC-a za Hrvatsku.

Avenue Mall će tako ove godine nizom promjena doprinijeti razvoju ponude i cjelokupnog sadržaja Centra. Nakon otvorenja velike Elipso trgovine tehničkom opremom na drugom katu, taj će kat u 2011. postati bogatiji za još jedan novi sadržaj – veliku besplatnu One2play dječju igraonicu. Uz igraonicu, one2play će proširiti svoju ponudu i maloprodajni prostor na dvostruko više kvadrata.  Tijekom posljednjih nekoliko mjeseci Avenue Mall bilježi porast posjeta od 20% u odnosu na prošlu recesijsku godinu unatoč činjenici da su tijekom 2009. i 2010. godine otvoreni mnogi centri.