H&M zimska kolekcija za dom

Poznati švedski lanac H&M osim linije odjeće, obuće, donjeg rublja i modnih dodataka, ima i posebnu liniju dodataka za dom – H&M Home. Kako bi unio dašak mode i glamura u svačiji dom, H&M u svojoj posebnoj zimskoj kolekciji nudi dodatke za dom u četiri zasebne linije koje će zadovoljiti različite ukuse.

Ledena bjelina

Bijelo-srebrna linija dodataka i ukrasa za dom donosi pravi zimski ugođaj u vaš dom.

U ovoj liniji se nalaze čipkasti jastuci, salvete, stolnjaci i prekrivači za stolice i kauč u snježno bijeloj boji sa srebrnim dodacima.

Svjetlucavi glamur

Boja šljive, zlatna i svjetlucavi crni tonovi korišteni su za sofisticirane ukrase u ovoj glamuroznoj liniji.

Moderni interijer možete stvoriti sa satenskim stolnjacima, elegantnim crnim salvetama, prekrivačima za jastuke i kauč od umjetnog krzna i satenskim zavjesama.

Spoj modernog i tradicionalnog

Ukoliko volite kombinaciju tradicionalnog i modernog stila, u ovoj liniji možete pronaći dodatke za dom u crvenoj i neutralnim bojama.

Vintage i drveni tonovi elementi su ove linije. Tradicionalni ugođaj stvorit će svijeće u obojenim čašama, antikni metal i košare izrađene od jute.

Cool crtići

Dom možete urediti sa stvarima u stilu omiljenih likova iz crtanih filmova.

Mickey Mouse, Betty Boop i Hello Kitty bili su inspiracija H&M-ovim dizajnerima za ovu slatku, zaigranu i mladenačku liniju. Čarape za Sv. Nikolu s printom Disneyevih likova, zavjese, jastuci, ručnici, salvete i košare u stilu Mickeya i cool crtića.