Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Hairstyle News 2010

Ovaj vikend u Opatiji se održava 7. međunarodni frizerski festival.

U susret 7. međunarodnom frizerskom festivalu Hairstyle News 2010 Opatija je ostala bez slobodnih hotelskih kapaciteta! Ovogodišnji regionalni događaj namijenjen profesionalcima frizerske struke podržava i L’Oreal Professionnel u svojstvu generalnog pokrovitelja.

Pod najezdom frizerskih profesionalaca iz zemlje i svijeta Opatija će zasigurno profitirati, naime, s najavom festivala svi su hotelski smještaji popunjeni.

Hairstyle News 2010. održavat će se od 20. ožujka do 21. ožujka 2010. u hotelima Kvarner, Imperial i Milenij, a programska koncepcija predviđa gostovanje ponajboljih stručnjaka za hairstyling iz Hrvatske i regije osvježena je novim elementima.

Riječ je o tradicionalnom okupljalištu frizerskih profesionalaca i brojnih uglednih stručnjaka iz zemlje i svijeta na području "industrije kose" koji će sva svoja znanja i umijeća predstaviti sudionicima ovog skupa koji stoji uz bok mnogih uglednih svjetskih događanja iz ovog sektora. Tijekom festivala se očekuje minimalno 3.000 stručnih posjetitelja iz zemlje te susjedne Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Kosova…

Generalni pokrovitelj festivala je L'Oréal Professionnel, vodeći svjetski brand u frizerskoj industriji, koji će za vrijeme Hairstyle Newsa lansirati revoluciju u bojenju kose. INOA revolucija biti će tematika velikog showa kao i Look&Learn seminara koje će voditi kreativni tim.

Uz generalnog pokrovitelja, interaktivne seminare će održati i Schwarzkopf Professional, Keune, Indola, Mi Hair Academy/La Biostetique, Mič Stling/Paul Mitchell, Merlinka/Sexyhair, Stevo Hair Academy, KSFH Akademija, Kemon, ZGAT Academy i ostali. Na Festivalu će svoje umijeće i znanja predstaviti i brojni ugledni izlagači, kao što su: Revlon Professional, American Crew, Subrina Professional, Label M, Berrywell i još mnogi drugi.

Vodeće brandove u frizerskoj industriji upotpunit će poslovni seminari za frizere – savjeti kako poboljšati poslovanje u frizerskom salonu te kako na kraju krajeva preživjeti recesiju.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Hranjiva obnova kose izložene suncu, soli, pjesku i kloru.

Život u dvoje

Kad vidiš frajera s kosom do ramena, dođe li ti da uzmeš škare i ošišaš ga ili da zabiješ nos u tu grivu i...

Dizajn

Studio TE mjesto je za vrhunsku frizuru, ali i mjesto na kojem se svakom klijentu pristupa individualno te se garantira privatnost.

Savjeti i preporuke

Ta vaša divna, nova boja je toliko raskošna, jednostavno se presijava! Baš vam pristaje! No, već nakon par dana to je sasvim druga priča

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.