Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Hairstyle News 2010

Ovaj vikend u Opatiji se održava 7. međunarodni frizerski festival.

U susret 7. međunarodnom frizerskom festivalu Hairstyle News 2010 Opatija je ostala bez slobodnih hotelskih kapaciteta! Ovogodišnji regionalni događaj namijenjen profesionalcima frizerske struke podržava i L’Oreal Professionnel u svojstvu generalnog pokrovitelja.

Pod najezdom frizerskih profesionalaca iz zemlje i svijeta Opatija će zasigurno profitirati, naime, s najavom festivala svi su hotelski smještaji popunjeni.

Hairstyle News 2010. održavat će se od 20. ožujka do 21. ožujka 2010. u hotelima Kvarner, Imperial i Milenij, a programska koncepcija predviđa gostovanje ponajboljih stručnjaka za hairstyling iz Hrvatske i regije osvježena je novim elementima.

Riječ je o tradicionalnom okupljalištu frizerskih profesionalaca i brojnih uglednih stručnjaka iz zemlje i svijeta na području "industrije kose" koji će sva svoja znanja i umijeća predstaviti sudionicima ovog skupa koji stoji uz bok mnogih uglednih svjetskih događanja iz ovog sektora. Tijekom festivala se očekuje minimalno 3.000 stručnih posjetitelja iz zemlje te susjedne Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Kosova…

Generalni pokrovitelj festivala je L'Oréal Professionnel, vodeći svjetski brand u frizerskoj industriji, koji će za vrijeme Hairstyle Newsa lansirati revoluciju u bojenju kose. INOA revolucija biti će tematika velikog showa kao i Look&Learn seminara koje će voditi kreativni tim.

Uz generalnog pokrovitelja, interaktivne seminare će održati i Schwarzkopf Professional, Keune, Indola, Mi Hair Academy/La Biostetique, Mič Stling/Paul Mitchell, Merlinka/Sexyhair, Stevo Hair Academy, KSFH Akademija, Kemon, ZGAT Academy i ostali. Na Festivalu će svoje umijeće i znanja predstaviti i brojni ugledni izlagači, kao što su: Revlon Professional, American Crew, Subrina Professional, Label M, Berrywell i još mnogi drugi.

Vodeće brandove u frizerskoj industriji upotpunit će poslovni seminari za frizere – savjeti kako poboljšati poslovanje u frizerskom salonu te kako na kraju krajeva preživjeti recesiju.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Savjeti i preporuke

Ali što kada smo suočeni s masnijim vlasištem, pojačanim opadanjem kose ili suhim i beživotnim vrhovima?

Darivanje

Biti dobar frizer ne znači samo znati ošišati ili obojati kosu. Znači i znati slušati klijenta, čuti i razumjeti njegove želje, a potom te...

Trendovi

Keune Haircosmetics prva je nizozemska marka za njegu kose koja je lansirala NFT.

Savjeti i preporuke

Ne postoji žena koja ne mašta o zdravoj, gustoj, sjajnoj i njegovanoj kosi.

Advertisement