Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Hairstyle News 2011

8. međunarodni frizerski festival održava se u Opatiji od 12. do 13. ožujka.

Zanima li vas koji su najnoviji trendovi u frizerskom svijetu? Koje su boje IN a koje su OUT? Nosi li se ove godine ravna ili valovita kosa, duga ili kratka? Kako vašu kosu učiniti što zdravijom? Koliko vaša frizura utječe na prvi dojam koji ostavljate? Kakve frizure nose domaći celebrityji, na koga se furaju od stranih zvijezda?

To su samo neka od pitanja na koja ćete pronaći odgovore na ovogodišnjem, 8. međunarodnom frizerskom festivaluHairstyle News 2011, koji se tradicionalno održava od 12. do 13. ožujka u hotelu Kvarner, u Opatiji. Generalni pokrovitelj festivala je Keune Haircosmetics.Kroz sajam, stručne i poslovne seminare te look&learn seminare sudionici festivala će, između ostalog, pronaći inspiraciju u prezentacijama najnovijih frizerskih trendova, pronaći načine kako poboljšati i proširiti ponudu u svojim salonima i ostvariti nužnu konkurentsku prednost, novim idejama i savjetima usavršiti frizersko i unaprijediti poslovno znanje, obnoviti stare i steći nove poslovne kontakte, družiti se s kolegicama i kolegama iz struke, i sl.

Alan Austin-Smith – zvijezda festivala


Ove će godine sudionici imati priliku slušati predavanje Alana Austina-Smitha, osnivača i voditelja londonske poslovne akademije The Fantastic HairdresserFantastični frizer. Alan Austin-Smith jedan je od najutjecajnijih savjetnika za razvoj poslovanja u frizerskim salonima u Velikoj Britaniji te u svom svakodnevnom poslovanju blisko surađuje s vodećim međunarodnim tvrtkama i nekim od najpoznatijih suvremenih frizera.

Alan Austin-Smith je, između ostalog, autor tri knjige – The Fantastic Hairdresser (Fantastični frizer), The Fantastic Boss (Fantastični šef) i The Fantastic Salon (Fantastični salon). Alanova temeljna filozofija je ta da 50% onoga što nekog frizera čini fantastičnim ili neki frizerski salon uspješnim nema nikakve veze sa škarama, već su druge stvari te koje čine razliku – komunikacija, zadovoljstvo klijenata, motivacija frizera, njegov pristup i stav prema klijentu te imidž kojim se on predstavlja.

Ovakvim stavom Alan Austin-Smith dijeli svoju filozofiju s nekim od najboljih frizera diljem svijeta, kao što su: Trevor Sorbie, Charles Worthington, Anthony Mascolo, Vivienne Mackinder, Angelo Seminara, Sally Brooks i drugi. Sudionici će imati priliku čuti kako mogu poslovati profitabilnije, kako unaprijediti poslovanje frizerskog salona, kako poboljšati kvalitetu usluge te kako, na kraju krajeva, preuzeti kontrolu nad svojim poslovanjem. To su samo neke od smjernica o kojima će biti riječi na predavanju Alana Austina-Smitha.

Izbor najpopularnijeg hrvatskog frizera u 2011.

Sudionike festivala će dodatno animirati i frizersko-glazbeno-plesni spektakl – Hairstyle News Awards, izbor najpopularnijeg hrvatskog frizera u 2011. godini. Stručni će ocjenjivački sud imati zadatak izabrati najbolje frizere u kategorijama: Frizer godine, Tehničar za boje i Frizerski stilist u editorijalima / Editorial godine.Kreativni direktor i koreograf revije je svjetski poznata plesačica Ivona Brnelić koja će, u suradnji s našim afirmiranim dizajnerom Jurajem Zigmanom, predstaviti ovogodišnje finaliste natjecanja.

"Želite li promjenu, promijenite nešto!" – pridružite se festivalu Hairstyle News 2011 – najvećem specijaliziranom događaju namijenjenom frizerima u Hrvatskoj i široj regiji!
Detaljnije informacije možete pronaći i na www.hairstyle-news.hr.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Beauty report

Revitalizirajte kosu u tren oka maskama iz kućne radinosti.

Beauty report

Poznat po savršenom mirisu i prirodnim sastojcima svakog proizvoda, L'Occitane nam je ovog proljeća donio novitete za kosu kao krunu svakog lica!

Savjeti i preporuke

Kakvu god dužinu ili oblik kose imali, važno je da se trudite održati ju zdravom, a frizeri smatraju da je na tom putu važno...

Savjeti i preporuke

Kada je riječ o ljepoti kose, tijela i kože, L'Erbolario nudi širok spektar proizvoda koji će vam pomoći da postignete besprijekoran izgled.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.