Halidov splitski spektakl

Nakon spektakularna dva koncerta u zagrebačkoj Areni u listopadu prošle godine, Halid Bešlić održati će veliki koncert 14. svibnja 2010. godine u Spaladium Areni, u Splitu, s početkom u 20h.

Splitski koncert bit će ujedno i svojevrsna promocija Halidova DVD-a snimljenog prošle godine na zagrebačkim koncertima u Areni Zagreb.

Kada je o scenografiji riječ ona će biti spektakularna! Baščaršija i stare bosanske kuće umjesto uobičajenog stagea. Kako se doživljaj u zagrebačkoj Areni ne bi razlikovao od onog u splitskoj i za ovaj koncert bit će postavljena navedena scenografija osvježena novim detaljima.

Već prvog dana puštanja ulaznica u prodaju Splitom je zavladala euforija. Dugoočekivani koncert kralja sevdaha postao je glavna tema splitske "ćakule". Red za kupnju karata ispred Spaladium Arene dokaz su naklonjenosti publike Halidovoj pjesmi i stihu. Nedvojbeno, spektakl se bliži…

Podsjetimo, Halid je prošle godine, dva dana prije prometne nesreće, napunio splitske Gripe i nakon 25 godina ponudio Splićanima nezaboravan ugođaj legendarnih stihova. Kao odgovor na neumorne pozive dalmatinskih fanova, pjevač ih je odlučio ponovno razveseliti ali ovog puta u zdanju Arene, sa zadivljujućom scenografijom i zanimljivim gostima. Izvedba popularnih hitova "Miljacka", "Čardak", "Prvi poljubac", "Dvadesete", "Zlatne strune" zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Uvertiru za splitski koncert, pjevač će predstaviti 3. svibnja u Vukovaru kao poklon koncert Halida Bešlića Gradu Heroju. Osim fanova iz cijele Hrvatske, svoj dolazak su najavili i brojne javne osobe domaće scene.

Organizatori koncerta, agencija Arnea, predstavili su navedeni koncert kao događaj koji će ispuniti sva očekivanja i u isto vrijeme pružiti provod koji će se dugo pamtiti na ovim prostorima. Velik interes javnosti daje naslutiti popunjenost dvorane do posljednjeg mjesta. Postanite i vi dio ove euforije i dođite na nezaboravni koncert Halida Bešlića!

Ulaznice po cijeni od 130 kn (parter) i 150 kn (tribine) mogu se pronaći na blagajni dvorane Spaladium od 10-18h, caffe baru Kauri (Poljička cesta 39, Split) ili ih možete kupiti preko Eventima.

Tko želi pjevati s Halidom u Spaladium Areni?

Organizatori su omogućili fanovima dobra glasa nastup s Halidom ispred 12 000 ljudi. Sve što trebate je prijaviti se na audiciju 'Pjevaj s Halidom', koja će se održati 6. svibnja u Splitu, u Spaladium Areni s početkom u 11 sati . Na audiciju osim dobra glasa, ponesite dnevne novine Slobodna Dalmacija i kupon audicije kojeg možete pronaći 5. svibnja u 'Slobodnoj'. Dvoje najboljih će imati priliku i upoznati Halida, a oni manje sreće dobit će utješne nagrade.

Glasovne sposobnosti u izvedbi Halidovih pjesama ocjenjivat će stručni žiri u sastavu: Renco Posinković – suradnik Spaladium Arene, Doris Boras – PR Arnea-organizatora koncerta i popularni 'gost iznenađenja'.
VODIMO TE NA KONCERT

Došao je red i na Split! Arnea i She.hr vode vas na veliki koncert Halida Bešlića u Splitu, Spaladium Arena, 14. svibnja 2010.
Poklanjamo vam 6×1ulaznicu.

Kako biste osvojili ulaznicu, potrebno je na mail [email protected] poslati mail s naslovom HALID_SPLIT, te upisati slijedeće podatke – ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u i broj mobitela.

Vaše prijave primamo do 12. svibnja, kada ćemo objaviti sretne dobitnike.

Sretno. 🙂
Vaš She.hr


Dragi naši,
Po ulaznicu za koncert Halida Bešlića u Splitu, 14.05. dobili su:
Marija Bijedić, Tatjana Mileta, Matea Vukadin, Merdijana Dugonjić, Valentina Lapčević i Maja Parčina.
Informacije o preuzimanju primiti će mailom.
Vaš She.hr