Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Haljina za vaš oblik tijela

Odjeća čini čuda, sakrijte nedostatke i zablistajte na sljedećoj zabavi.

Pravi odabir odjeće je pola dobrog izgleda, a koji stil će najbolje istaknuti vašu figuru potražite u sljedećim redcima.

Ako imate izražene bokove, a uži struk za vas su haljine koje prate liniju vašeg tijela. Koristite marame, plašteve i košulje – haljine s velikim remenima. Izbjegavajte lepršave i jako uske haljine.

Za vas je prikladna pletena odjeća i mekane tkanine koji lijepo padaju. Za mršaviji izgled pokažite i malo kože, otkrijte noge ili dekolte.

Ako ste nižeg rasta za vas su jednostavne haljine. Također odgovaraju haljine – košulje te sve što nije prekičasto. Izbjegavajte duljinu u razini koljena, sve ispod i iznad je prihvatljivo. Koristite vertikalne detalje poput gumbi i šavova. Jednobojne haljine će vas činiti mršavijima.

Ako ste više dječačkog izgleda svoju ženstvenost naglasite haljinama sa izraženim remenima ili onima koje su „A“ oblika. Izbjegavajte jednostavne haljine, ili one jako široke. Preporučeni su i naborani komadi odjeće.

Izražene grudi česti ponos ženskog tijela ponekad znaju zadavati muke. Kako bi to sve izgledalo primjereno odaberite haljinu koja je otvorena prema ramenima, ali ne naglašava dekolte. Izbjegavajte haljine „A“ oblika i tunike. Pokušajte sa malo širim haljinama od struka naniže kako biste ujednačili gornji i donji dio tijela.

Ipak i male grudi znaju biti problem. Lijepo ih istaknite haljinama na naramenice i uskim haljinama sa dolčevitom. Također bilo što nabrano u predjelu grudi će pomoći.

Ako imate malo veći trbuh, naravno nije pametno naglasiti liniju, pokušajte sa haljinama „A“ oblika, balon – haljinama i sakoima u boji haljine. Prebacite pažnji sa trbuha na dekolte koristeći zanimljiv nakit.

Za žene koje imaju mali trup, a dugačke noge odaberite haljinu koja je sječena ispod struka. To će dati perspektivu dužeg trupa. Duboki „V“ izrez će također lijepo izgledati.
Teški materijali sa dodatcima na haljini su nisu dobar izbor.

Ako je obrnuta situacija, te imate kraće noge, a duži trup pokušajte na bilo koji način naglasiti struk, znači haljine stisnute u predjelu trbuha su najbolji izbor. Birajte i haljine koje su do koljena.
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Život u dvoje

Moj mali je opasan...

Fashion report

Bez obzira na to što većina dama na haljinu obuje štikle, za nešto hladnije dane ipak će vam trebati toplija obuća. Koje ženske čizme...

Duh i tijelo

Dobra vijest je da se, genetici usprkos, brzina metabolizma može potaknuti konzumiranjem određenih namirnica i tjelovježbom.

Savjeti i preporuke

Želite se pomladiti bez odlaska 'pod nož'? Predstavljamo vam 7 jednostavnih savjeta koji će s vašeg lica skinuti deset godina!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.