Hamam i Selfness – nova ponuda Termi Tuhelj

Terme Tuhelj obogatile su wellness ponudu turskom ili orijentalnom kupelji – hamamom. Prostor hamama objedinjuje tursku saunu, prostoriju s velikim grijanim kamenim stolom i odmaralište namijenjeno relaksaciji nakon samog rituala. Investicija u hamam dio je dugoročnog plana kojim Terme Tuhelj, kao jedna od vodećih kontinentalnih destinacija, želi naglasak staviti na zdrav način života, te posjetiteljima pružiti uslugu više – individualno savjetovanje o istome.

Hamam je naziv za tursku, odnosno orijentalnu kupaonicu, u kojoj se ne pročišćava samo tijelo, već i duša. Ritual hamam uključuje: korištenje parne saune, različite pilinge, kao i piling s posebnom rukavicom, obloge te mnogo pjene i trljanja (gnječenja) tijela.

U Termama Tuhelj u sklopu programa posvećenog zdravlju i zdravom načinu života do kraja ožujka gostima je omogućen popust od 20% na novi Selfness program. Selfness program specifičan je paket koji osim aktivnog uživanja na bazenima, u fitnesu i saunama uključuje terapeutsku masažu vrata te demonstraciju s pisanim savjetima za vježbanje u vlastitom domu. Svaki Selfness program individualni je savjetnik sa smjernicama i uputama za zdraviji način života koji bi trebalo prakticirati po dolasku kući.

Cijene uživanje u dvosatnim ritualima u hamamu Termi Tuhelj i prepuštanje čarima orijentalnog kupanja kreću se od 480 kn do 790 kn za 2 osobe. Cijena Selfness programa (3 dana (2 noćenja) po osobi) već od 1.167 kn (prije popusta). Više informacija o najnovijoj ponudi Termi Tuhelj na www.terme-tuhelj.hr

OSVOJI POKLON PAKET

Terme Tuhelj vam poklanjaju poklon paket koji se sastoji od kupanja i ručka za 2 osobe.

Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom TUHELJ te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Što je sve uključeno u ritual hamam?

Vaše prijave primamo do 6. ožujka 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika. 

Sretna dobitnica je Marlena Drezgić. Čestitamo