Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Hamam i Selfness – nova ponuda Termi Tuhelj

Osvoji poklon paket za maksimalno opuštanje i užitak.

Terme Tuhelj obogatile su wellness ponudu turskom ili orijentalnom kupelji – hamamom. Prostor hamama objedinjuje tursku saunu, prostoriju s velikim grijanim kamenim stolom i odmaralište namijenjeno relaksaciji nakon samog rituala. Investicija u hamam dio je dugoročnog plana kojim Terme Tuhelj, kao jedna od vodećih kontinentalnih destinacija, želi naglasak staviti na zdrav način života, te posjetiteljima pružiti uslugu više – individualno savjetovanje o istome.Hamam je naziv za tursku, odnosno orijentalnu kupaonicu, u kojoj se ne pročišćava samo tijelo, već i duša. Ritual hamam uključuje: korištenje parne saune, različite pilinge, kao i piling s posebnom rukavicom, obloge te mnogo pjene i trljanja (gnječenja) tijela.U Termama Tuhelj u sklopu programa posvećenog zdravlju i zdravom načinu života do kraja ožujka gostima je omogućen popust od 20% na novi Selfness program. Selfness program specifičan je paket koji osim aktivnog uživanja na bazenima, u fitnesu i saunama uključuje terapeutsku masažu vrata te demonstraciju s pisanim savjetima za vježbanje u vlastitom domu. Svaki Selfness program individualni je savjetnik sa smjernicama i uputama za zdraviji način života koji bi trebalo prakticirati po dolasku kući.Cijene uživanje u dvosatnim ritualima u hamamu Termi Tuhelj i prepuštanje čarima orijentalnog kupanja kreću se od 480 kn do 790 kn za 2 osobe. Cijena Selfness programa (3 dana (2 noćenja) po osobi) već od 1.167 kn (prije popusta). Više informacija o najnovijoj ponudi Termi Tuhelj na www.terme-tuhelj.hr

OSVOJI POKLON PAKET

Terme Tuhelj vam poklanjaju poklon paket koji se sastoji od kupanja i ručka za 2 osobe.

Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom TUHELJ te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Što je sve uključeno u ritual hamam?

Vaše prijave primamo do 6. ožujka 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika. 

Sretna dobitnica je Marlena Drezgić. Čestitamo

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Brinimo jedna o drugoj

Problemi s vratnom kralježnicom mogu se prilično ublažiti ako ste disciplinirani i držite se programa koji će vam složiti vaš fizioterapeut.

Savjeti i preporuke

Odemo na depilaciju i onda se mučimo s crvenilom i urastanjem dlačica. Mora li to biti tako?

Život u dvoje

Senzualna masaža je dio intimnog odnosa kao stvoren za opuštanje i pripremu na seksualni čin. S

Beauty report

Kako postići da su usne putene, mekane i zavodljive – evo nekoliko savjeta.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.