Hari Mata Hari nastupa u Zagrebu

Hari Mata Hari nakon gotovo četiri godine, ponovno će nastupiti pred zagrebačkom publikom. Na zajedničkom koncertu, koji će u Dvorani Dražena Petrovića u četvrtak, 1. ožujka 2012. godine održati zajedno s Harisom Džinovićem, Hari Mata Hari izvest će svoje najveće hitove i na taj način još jednom zahvaliti vjernoj zagrebačkoj publici na ljubavi i podršci koja traje već više od 25 godina.

Ne mogu ti reći što je tuga, Volio bih da te ne volim, Baš ti lijepo stoje suze, Ružmarin, Kao domine, Lejla samo su neki od hitova koje će Hari Mata Hari izvesti u Zagrebu, na prvom zajedničkom koncertu s Harisom Džinovićem.

"Posebna mi je čast i zadovoljstvo nastupati u Zagrebu. Vjerna publika koja me prati dugi niz godina velika mi je podrška u radu i zato me posebno raduje još jedan nastup, ovaj put u dvorani Cibona, zajedno s legendarnim Harisom Džinovićem. Neke od svojih najvećih hitova snimio sam u duetima s najpopularnijim hrvatskim pjevačicama i bit će ovo sjajna prilika da ih zagrebačka publika još jednom čuje. Posebna emocija koja prati svaki moj nastup u Zagrebu, ovim će spektaklom koji pripremamo dobiti još jednu novu dimenziju i vjerujem ostati u trajnom sjećanju i meni i vjernoj publici kojoj posvećujem još jednu glazbenu večer ispunjenu dobrom glazbom", rekao je Hari Varešanović.

Ulaznice po cijeni od 110 i 130 kn mogu se kupiti putem sustava Eventima te na sljedećim prodajnim mjestima – iHit (Green Gold, Radnička cesta 52), Mozaik knjiga – Garden Mall, West Gate, City Centar One, Bogovićeva 5.

OSVOJI ULAZNICE I CD

Hit Records vam poklanja 5×2 ulaznice* za koncert Hari Mata Hari i Harisa Džinovića te po 3 CD albuma od svakog izvođača.
* Ulaznice će biti moguće preuzeti u redakciji She.hr-a 29.2 i 1.3. od 9h do 17h.

Ukoliko želite osvojiti ove nagrade, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom HH-CD (za CD album) ili HH-KONCERT (za ulaznice) te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Kada je zadnji put Hari Mata Hari nastupao u Hrvatskoj?

Vaše prijave primamo do 28. veljače 2012., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.
Ulaznice su osvojili Olja Brkljač, Kristina Ferizović, Kristina Hobolić, Ivana Jura i Petra Tomecak.
CD albume osvojili su Tatjana Žuvić, Diana Petric i Irena Hirc Ivanjek.