Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moj dom

Harvey Norman trgovina otvorena u Zagrebu

Svjetski trgovački lanac namještaja, elektroničke i računarske opreme od sada u King Crossu.

Poznati svjetski lanac trgovina Harvey Norman otvorio je, jučer 18. listopada 2011., prvu trgovinu u Hrvatskoj, u zagrebačkom King Crossu. Svečanom otvorenju, uz brojne poslovne partnere i predstavnike medija, nazočili su i gradonačelnik Milan Bandić i veleposlanica Australije u Hrvatskoj Bevery Mercer.

Trgovinu su 1982. godine u Sydneyju u Australiji osnovali Gerry Harvey i Ian Norman, a Gerry Harvey je postavio temelje uspješnog poslovanja trgovina diljem svijeta i vlasnik je 30% poduzeća. U protekloj godini poduzeće je ostvarilo 4,23 milijarde eura prihoda od prodaje te zapošljava 12 000, a u Hrvatskoj 80 ljudi. Novootvorena poslovnica prostire se na 9000m2 i ujedno je 355. trgovina ovog trgovačkog lanca u svijetu. Uz Zagreb, trgovine Harvey Norman nalaze se u Australiji, Novom Zelandu, Singapuru, Maleziji, Sloveniji i u Irskoj.U ponudi kvalitetnih proizvoda po prihvatljivim cijenama, Harvey Norman će nastojati uključiti što veći broj domaćih proizvođača i time poduprijeti razvitak hrvatskog gospodarstva. Harvey Norman će prvo otvorenje u Hrvatskoj proslaviti i posebnim festivalom. Tijekom tri dana festivala, u trgovini će po posebnim cijenama biti svi proizvodi za dom, uključujući i najnoviju ponudu električkih proizvoda, računala, bijele tehnike, kuhinja, spavaćih soba i još puno toga. Po simboličnoj cijeni od 1 kune posjetitelji će moći kupiti šećernu pjenu, kokice i slične poslastice, a sav prikupljen novac bit će doniran Klinici za dječje bolesti u Zagrebu.

Sva tri dana u trgovini moći ćete ispunjavati nagradne kupone (kupnja nije uvjet za sudjelovanje), a izvlačenje nagrada održat će se u nedjelju, 23. listopada u 15 sati. Podijelit će se pet nagrada, i to kuhinja u vrijednosti od 28.110 kn, dječja soba u vrijednosti od 26.510 kn, spavaća soba u vrijednosti od 16.590 kn, dnevni boravak u vrijednosti od 46.896 kn i pisarnica u vrijednosti od 8.986 kn. Festival prilikom otvorenja održati će se u petak, 21.10.2011 od 9 do 21h, subotu, 22.10.2011 od 9 do 21h i nedjelju, 23.10.2011 od 10 do 20h.
"Oduševljeni smo jer smo konačno otvorili prvu trgovinu Harvey Norman u Zagrebu. Hrvatska je idealno područje za naše poslovanje, pogotovo zbog toga jer postoji puno sinergije između hrvatskog i australskog načina življenja. Trgovina u Zagrebu bit će jedna od najljepših trgovina u grupaciji Harvey Norman, pa se veselimo da ćemo vam moći ponuditi široku paletu inovativnih i iznimnih proizvoda po nadasve pristupačnim cijenama i dijeliti s vama naše znanje i iskustva. Radujemo se vašoj posjeti našoj trgovini", istaknula je Jo Wieden generalna direktorica Harvey Normana.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Moj dom

Kako kuhinja ne bi bila samo estetski privlačna, ona mora biti ponajviše funkcionalna.

Dizajn

Dječja soba je njihovo malo carstvo, kutak u koji će se zatvoriti kada se igraju ili kada se naljute na vas, kada crtaju ili...

Moj dom

Želite li interijer oplemeniti nečime što odiše vašom kreativnošću shabby chic dizajn je najbolji izbor.

Moj dom

Mali trikovi pomoću kojih će vaš dnevni boravak biti skladan i prozračan.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.