Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Hello Kitty na Vansicama

Dva jaka branda udružila su snage a rezultat su udobne i cool tenisice.

Ljubitelji branda Hello Kitty još jednom će doći na svoje. Ova najpopularnija mačkica na svijetu postoji 35 godina, a iz dana u dan "preuzima" nove modne kreacije pod svoj veseli logo.

Naime, Hello Kitty je udružio snage s američkim brandom i proizvođačem tenisica Vans. Ova suradnja će osim zagriženih fanova, razveseliti i pripadnike mlađih generacija te ljubitelje dobrih tenisica sa zanimljivim ilustracijama.Osmišljena su dva – veseli ružičasti te crno bijeli Hello Kitty uzorak. Vans platnene tenisice dolaze u niskim i visokim modelima, a sada na njima caruje i Hello Kitty lik.Vans i Hello Kitty modeli savršen su pomodni odmor od visokih potpetica. Cijena će im kretati od 25 do 55 EUR, a osim u Vans trgovinama moći će se kupiti i putem interneta.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

Elizabeth Arden nastavlja put inovacija sa sljedećom generacijom retinola i lansiranjem Retinol + HPR Rapid Skin Renewing Water Cream.

Fashion report

Odsjaji ljeta još uvijek traju, a Zlatarna Celje donosi prijedloge za elegantne jesenske kombinacije uz besprijekorne i bezvremenske zlatne i srebrne kolekcije.

Fashion report

Nakon što je ovaj mjesec njezin Lei Lou dizajn objavljen u kultnom September Issueu američkog i britanskog izdanja Voguea, priznata hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović...

Fashion report

Iz godine u godinu svjedoci smo povratku modnih trendova iz prošlosti pa će tako jesen pred nama biti u znaku platformi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.