Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Hermesova Kelly piknik torbica

Luksuzna verzija pletene košare novi je predmet žudnje trendseterica.

Legendarna i obožavana torbica Kelly od Hermesa, nedavno je osvanula u novom i pomalo za nju neobičnom ruhu. U pitanju je torbica koja godinama ne izlazi iz mode i za koju postoje liste čekanja kako bi uopće mogli uživati u istoj kao svom omiljenom modnom dodatku.

Ime je dobila po slavnoj Kelly Grace, a tokom godina njenog postojanja oblik nije mijenjala, osim što je do sada ručno izrađena u cijelom spektru boja i drugačijim vrstama kože.

U Hermesu su odlučili je prilagoditi aktivnostima u prirodi te su tako i iznjedrili luksuznu verziju pletene košare za piknik. Još efektniji način oglašavanja svoje torbice postigli su kampanjom gdje je ista prikazana na način da je 'napravljena' od raznih prehrambenih namirnica i proizvoda. Tako je i osvanula verzija od kruha, sira, rajčica, zelene salate, šunke i naranče. Uistinu izbora ima dovoljno za svačiji ukus i različite prehrambene navike.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Torba je najvažniji dodatak svake odjevne kombinacije, ne samo zbog svog atraktivnog izgleda, nego i izuzetne praktičnosti.

Trendovi

To je sjajna prilika da nakon što ste darivali bližnje, sada razveselite sebe modernim i kvalitetnim komadima iz Aldo ponude.

Dizajn

"Nismo sigurni koliko ima smisla u detalje objašnjavati što se sve krije iza naših torbi, jer rijetki bi shvatili, a još rjeđima bi to...

Fashion report

Kanadski brend Aldo ove je godine mjesec ljubavi podigao na sasvim novu razinu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.