Hideout festival

Papaya & Aquarius zajedno na dvije pozornice velikog Hideout festivala, 30 izvođača na jednom mjestu, bogati glazbeni opus stilova i žanrova- pretvorit će prekrasnu plažu Zrće u nezaboravnu glazbenu manifestaciju Hideout.

Od 1. do 3. srpnja ove godine bogatu festivalsku sezonu otvorit će najveći engleski konzorcij evenata, koncerata i festivala koji ekskluzivno za ovu priliku okuplja veliki broj DJ zvijezda, producenata i glazbenika općenito na jednom mjestu.

Otok Pag i popularna plaža Zrće izabrana je kao "ujedinjeno“ mjesto zbivanja izrazito velikog i dinamičnog festivala kojeg krase velikani poput Sven Vath, 2 Many Djs (Live), Crookers, Marco Carola, Eric Prydz.

Earlybird ulaznice na britanskom tržištu za ovaj festival planule su u rekordnom vremenu te se procjenjuje kako će na Hideout-u već prve godine plesati nekoliko tisuća britanskih turista. Bogati program odjeknuo je jako i u čitavoj regiji pa tako svaki dan stižu potvrde dolaska mnogobrojnih turista iz Slovenije, Srbije i BiH ali i domaćih iz Hrvatske.

Hideout je projekt festival koji se odvija na najpopularnijim lokacijama svijeta a trenutno je ova na Zrću u top 10 svjetskih destinacija te može stati bok uz bok sa Ibizom, Miamijem, Mykonosom, Australijom i drugim party obitavalištima. Jedan od organizatora ovog uistinu zanimljivog projekta, Warehouese Project iz Manchestera najavljuje dolazak oko 10 000 turista na festival. Bogati glazbeni menu služit će se u klubovima Papaya i Aquarius te na ekskluzivnim party brodovima.

Ulaznice za festivalski spektakl možete potražiti u sustavu Tiketpro po cijeni od 50 eura.