Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Duh i tijelo

Himalaya pripravci – 100% prirodni i sigurni

Osvoji vrijedne preparate na bazi bilja i minerala.

Da su ajurvedski preparati konačno stigli u hrvatske ljekarne, možemo zahvaliti tvrtki Himalaya koja se desetljećima upravo u Indiji bavi uzgojem raznog ljekovitog bilja te ih prema 5000 godina starim recepturama donosi na tržište misleći pritom na trajno korisne učinke za zdravlje i bolju kvalitetu života korisnika.

Ajurvedski su preparati u potpunosti sigurni za zdravlje, ne sadrže nikakve štetne sastojke, nemaju štetnih nuspojava i mogu se koristiti uz drugu terapiju bez kontraindikacija jer se sastoje isključivo od biljno-mineralnih formula.

Rumalaya forte


Rumalaya forte tablete pomažu kod ublažavanja reumatskih tegoba i bolnih zglobova. 

Djeluju tako da pomažu u izgradnji vezivnog tikva i umanjuje neugodu uslijed otežanog kretanja. Neugoda zbog bolova u zglobovima raširena je pojava čiji su uzroci klima, način života, radne navike ili ponavljajući pokreti. Pri svakodnevnom uzimanju, Rumalaya forte pokazala je pozitivne rezultate u olakšavanju boli nastale uslijed brojnih uzroka, uključujući bol u leđima, ukočeno rame i drugih problema sa zglobovima. Rumalaya forte je 100% prirodan i 100% siguran pripravak bez nuspojava.Rumalaya forte tablete osobito mogu pomoći kod ublažavanja:
  • reumatskih bolova u svim zglobovima
  • boli u vratu i leđima
  • ukočenosti i boli kod ukočenog ramena
Konzumiraju se 2 tablete na dan, a pakiranje sadrži 60 tableta. Cijena proizvoda je 158,07 kn.

Rumalaya gel

Rumalaya gel je snažan pripravak za lokalnu primjenu kod reumatičnih tegoba. 

U lokalnoj primjeni umanjuje neugodu uslijed otežanog kretanja. Neugoda zbog bolova u zglobovima raširena je pojava čiji su uzroci klima, način života, radne navike ili ponavljajući pokreti. Pri svakodnevnoj lokalnoj primjeni, Rumalaya Gel ublažava bol nastalu uslijed brojnih uzroka, uključujući bol u leđima, ukočeno rame i drugih problema sa zglobovima.Najbolji učinak postiže se uz primjenu sa Rumalaya forte tabletama.

 Malu količinu gela nanijeti na željeno područje i nježno umasirati. Nanositi 2 ili više puta dnevno. Pakiranje kreme je od 30 g, a cijena je 73,11 kn.

Septilin tablete

Septilin jača obrambene snage organizma.

 Slabljenje imunološke zaštite, glavne obrane tijela, obično rezultira brojnim nezdravim stanjima. Uobičajeni brzi olakšavajući načini liječenja samo privremeno ublažavaju simptome, ali ne osiguravaju nikakve preventivne mjere. Ayurvedska alternativa, međutim, cilja na stvaranje vlastitog tjelesnog mehanizma obrane kako bi se spriječila negativna stanja. Septilin sadržava brojne ljekovite biljke koje imaju imunomodulatorska svojstva te pomažu u jačanju imunološkog sustava.
Konzumiraju se jedna do dvije tablete uz jelo, a pakiranje sadrži 100 tableta. Cijena proizvoda je 153,37 kn.

OSVOJI HIMALAYA PREPARATE

Himalaya nagrađuje 3 čitateljice s Rumalaya forte tabletama, Rumalaya gelom ili Septilin tabletama – ovisno o tome za koji se od proizvoda sami odlučite.

Ukoliko želite osvojiti jedan od ovih proizvoda, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom HIMALAYA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela, svoju punu adresu i preparat koji želite osvojiti.

Gdje se tvrtka Himalaya bavi uzgojem raznog ljekovitog bilja?

Vaše prijave primamo do 29. listopada 2012., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika koji će nagradu dobiti poštom.
Dobitnice su Jelena Matošević, Nevenka Kanjir i Tatjana Potkonjak. Čestitamo!

 Himalaya proizvode možete kupiti na sljedećem linku: Bezrecepta-shop.com

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Budi fit

Kronični umor je jedan od glavnih uzroka stresa i zdravstvenih problema.

Savjeti i preporuke

Otkrit ćemo vam idealnu rutinu čišćenja kože koja će popraviti teksturu vašeg tena i uz koju će vaša koža ponovno zablistati novim sjajem.

Predstavljamo

Generina linija za njegu kose bogata prirodnim ekstraktima koji izrazito učinkovito djeluju na ljepotu i sjaj kose.

Beauty report

Ponekad mi je, naime, neizdrživo u ljetnom period nositi haljine i suknje, baš zato što mi se gornji dio bedara nezgodno trlja i izaziva...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.