Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

S modne piste

Hippy Garden otvara NIVEA Cro A Porter

Kolekcija za 'gladijatoricama novog vremena bezuvjetne ljubavi'

Čast da otvori najiščekivaniju modnu smotru već drugu sezonu zaredom pripala je domaćoj modnoj marki Hippy Garden. Uvijek nemirna i u potrazi za slobodnim duhom, dizajnerica Đurđica Vorkapić stvorila je osebujnu kolekciju pod nazivom "Bezuvjetna ljubav" za sve gladijatorice novog vremena željne bezuvjetne ljubavi.

Najnovija kolekcija Hippy Garden odlučna je i nesputana, a kreacije karakteriziraju izražajne siluete koje u naglašenim tonovima bez kamuflaže reflektiraju nezaobilaznu eleganciju. Pod nazivom "Bezuvjetna ljubav" dizajnerica Đurđica Vorkapić predstavlja kolekciju kojom ostaje vjerna svom prepoznatljivom i nepogrešivom modnom stilu, a njene kreacije i dalje odišu snažnim, samouvjerenim rukopisom.

Kolekciju karakterizira konstrukcijski pristup kreacijama te igra kontrasta u materijalima i strukturama s naglaskom na detalje poput lanaca i podatne svile što uvelike komplimentira unutarnjem porivu današnje urbane žene. Hippy Garden žena i dalje ostaje jednako i moćna i ženstvena, a njena osobna sloboda kao najveći cilj postojanja prožima se kroz cijelo njeno (životno i radno) stvaralaštvo. Hippy Garden žene su 'gladijatorice novog vremena bezuvjetne ljubavi'.

I ove sezone snimljena je provokativna Hippy Garden kampanja u svrhu najave najnovije kolekcije. Pred objektiv Šime Eškinje i ovoga puta stala je Hippy Garden heroina – nezamjenjiva Petra Friganović, no ovog puta u društvu manekenke Ane Popović. Make up je djelo Marije Butković dok su za frizuru zaslužne Marija Sunara i Marina Milić iz L'OREAL MATRIX ADRIA tima.Domaću modnu marku Hippy Garden osmislila je i pokrenula dizajnerica Đurđica Vorkapić koja iz sezone u sezonu oduševljava novim, inventivnim, zanimljivim, senzualnim, a opet tako prepoznatljivim modnim rukopisom. Skloni prirodnim bojama, inspirirani prirodom i slobodom, modna marka Hippy Garden stvara nosive i zanimljive kreacije koje je moguće odjenuti u dnevnim varijantama ali i iznimno svečanim prilikama.

Modna revija Hippy Garden na programu ovosezonskog NIVEA Cro A Portera najavljena je za danas 24. ožujka u 20 sati.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Kolekcijom dominiraju romantični detalji i osjećaj suvremenosti u svakome šavu dok se cvjetni uzorak miješa s retro vijugama u jarkim i pastelnim bojama koje ovu...

Fashion report

Njegujući poznatu estetiku, ova kolekcija je odličan primjer kako se mogu spojiti različite vrste tkanina, dezena, boja i idealnih formi za romantičarke u duši...

Uncategorized

Ova ekskluzivna, limitirana serija proizvoda dostupna je isključivo u Hippy Garden trgovinama i Esplanade Zagreb Hotelu duge tradicije, vrhunskog dizajna, glamura i stila.

Dizajn

Modni brand Hippy Garden odlučio je boriti se i pokazati da se i dalje može raditi, napredovati i ono najvažnije - osvanuti na sceni.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.