Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
Za sada dostupne na ebayu ili britanskoj trgovini John Lewis.<br /> <br />

Trendovi

Hlačice koje otapaju celulit

Za sada dostupne na ebayu ili britanskoj trgovini John Lewis.

Ove „čudotvorne“ hlačice, koje se zovu Scala Bio-Fir, prodaju se po cijeni od 60 funti, odnosno 550 kuna, a navodno tope masne naslage celulita. Naime, hlačice sadrže kristaliće koji emitiraju infracrvene zrake kada dođu u dodir s kožom. Zrake potom zagrijavaju kožu i ubrzavaju metabolizam masnih stanica što naravno, ubrzava krvotok u koži i izaziva topljenje celulita u tekućinu koju potom izbacimo iz tijela preko urina.

Hlačice su testirale dobrovoljke kojima je dosta donkihotovske borbe protiv celulita i navodno – doista djeluju. Naime, kroz trideset dana nosile su ih po šest sati i četiri petine dobrovoljki se izjasnilo kako im je celulit vidljivo smanjen. I što je najbolje – celulit se ne vraća nazad tako skoro.

Hlačice koje "život" znače

Naravno, ove hlačice, iako naizgled djeluju čudotvorno, ne mogu djelovati same za sebe. Uz njihovo nošenje preporuča se zdrava prehrana, umjerena tjelovježba i povećan unos tekućine, a proizvođači tvrde da uz takav režim i uz nošenje hlačica tek 30 dana, učinak može potrajati i do 12 mjeseci!

Tek na osobnom primjeru ćemo moći reći je li riječ o novoj obmani žena koje bi u očaju posegnule za bilo čime što im garantira bezbolno uklanjanje narančine kore, ili o doista revolucionarnom proizvodu zbog kojeg će planet zemlja postati još ljepše mjesto za život. Vi odlučite jeste li spremne uložiti još 550 kuna kako bi se zauvijek riješile najvećeg neprijatelja.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Beauty report

Kallos Studio & Academy je mjesto gdje se educiraju mnogi beauty artisti. Osim na beauty tehničare, znanje se prenosi i na klijente.

Budi fit

Lijepe, vitke i zgodne noge – tko ih ne želi?

Savjeti stručnjaka

Ljepota i zdravlje dvije su stvari na koje se odražava sve ono čime se hranimo, a zdrava prehrana našem organizmu pruža i razne nutrijente koji...

Beauty report

Upoznajte moć proizvoda Oil n More koji pruža savršenu njegu ruku.

Advertisement