Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Hladno oružje za trendseterice

Louboutinove opasne cipele i ovo su proljeće IN

Christian Louboutin ovogodišnju je proljetnu kolekciju svojim poklonicima ponudio na kapaljku. Postupno je otkrivao model za modelom različitog dizajna, no čini se kako šiljci i dalje vode glavnu ulogu u njegovom dizajnu.Cipele zbog kojih su mnogi trendseteri imali velikih problema na putovanjima, neće uskoro izići iz njihovih ormara. Prije dvije godine, na američkim su ih aerodromima uredno zapljenjivali pod izlikom da se radi o hladnom oružju. Iako se i s običnom štiklom isto lako može nekom 'izbiti' oko, ove cipele, čini se, izgledaju kao puno veća prijetnja.Ni njihova cijena od tisuću dolara nije ih mogla uvjeriti da je ova obuća preskupa da bi se njome tako 'igrali', a kamoli ga upotrijebili za terorističko oružje u zrakoplovu. Slični tretman dobivali su i oni 'fashionisti' koji su se uokolo pojavljivali s njegovom Marquisse clutch torbicom. S tim da bi se s njom, zbog njenih dužih šiljaka, zaista u gužvi i moglo nekoga lakše ozlijediti.I ovo proljeće opasni šiljci bit će neizbježan dodatak na Louboutinovim cipelama, no u nježnijoj varijanti. Proljetni modeli uvijek su svjetliji, šareniji, a ova kolekcija je, moglo bi se reći, jedna od više nosivih kolekcija. Radi se o kombinaciji 'media madness' dizajna (spoja različitih materijala, uzoraka i boja), šiljaka i nekoliko klasičnih ženstvenih modela.Louboutinovu proljetnu kolekciju po crvenim su tepisima već prošetale mnoge američke glumice. Jessica Alba pojavila se u modelu June na Zlatnim globusima, Gemma Arterton pokazala je svoje Fifi Spike na Internacionalnom filmskom festivalu u Marakešu, a Jessica Biel nosila je V- Neck u Ellu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Trendovi

To je sjajna prilika da nakon što ste darivali bližnje, sada razveselite sebe modernim i kvalitetnim komadima iz Aldo ponude.

Fashion report

Kanadski brend Aldo ove je godine mjesec ljubavi podigao na sasvim novu razinu.

Fashion report

Došlo je vrijeme da ponešto poklonimo i sami sebi! Idealna prilika za to je trenutni period sezonskih sniženja i akcija koja nam donose brojne modele...

Fashion report

Zimu volimo 'začiniti' toplim nijansama zemljanih tonova jer nas one psihološki griju.

Advertisement