Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Hoće li se Facebook ugasiti?

Aktivisti traže da se Facebook ugasi na sat vremena u sklopu Earth hour kampanje.

Mark Zuckerberg našao se u središtu zanimljive priče. Facebookova korisnica Angie Bird ovih dana pokrenula je online peticiju u kojoj moli Marka Zuckerberga da na jedan sat isključi Facebook. Povod neobičnoj peticiji je obilježavanje svjetski poznate kampanje "Earth Hour" koja će se održati 26.ožujka 2011. diljem svijeta.

Cilj inicijative "Earth Hour" je zdraviji život i ekološka osvještenost. Pokrenuta je 2007. godine u Australiji i od tada se svake godine pokušava mobilizirati što više globalnog stanovništva da na jedan sat ugase svoje televizore, laptope i svjetla kako bi se usredotočili na očuvanju energije.Hoće li Zuckerberg podržati inicijativu?

Mark Zuckerberg poznat je po svom humanitarnom radu kao i po korištenju ekološki prihvatljivih tehnologija u sjedištu Facebooka u Pao Altu. Hoće li mu se ova peticija (pod uvjetom da pokrene dovoljno veliku masu korisnika) učiniti kao još jedan dodatni besplatni promotivni alat za jačanje pozicije trenutno najpoznatije društvene mreže na svijetu?

Tijekom posljednjih četiri godine inicijativa Earth Hour okuplja sve više pristaša – akcija gašenja svjetala na sat vremena provodila se u 128 zemalja diljem svijeta. Na svojoj stranici i na ovoj temi posvećenim forumima Earthovci objašnjavaju kako poanta nije spriječiti komunikaciju među korisnicima, nego na ovaj način mladim ljudima ukazati na važnost ekologije na naše živote.

Ekološkoj inicijativi Earth Hour na Facebooku možete se pridružiti ovdje.

Profitiraj.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Seks

Jeste li i vi jedna od onih koje smatraju kako je 'normalno' da muškarac vodi glavnu riječ u krevetu, a žena uživa?

Putovanja

Industrija putovanja se promijenila. Sve više razmišljamo o svom utjecaju na okoliš i kako zapravo možemo putovati održivije.

Seks

Kada seksualni život postane jednoličan i dosadan, žene su sklone na vidjelo izvlačiti mentalne mape svih razloga zbog kojih njihov partner ne zadovoljava

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.