Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Hoću knjigu pokrenuo dobrotvornu akciju za male Zagrepčane

Dobrotvorna akcija traje do 22. kolovoza 2021. kroz pet trgovina Hoću knjigu u Zagrebu. Uključite se i vi i pomozite im zakoračiti u novu školsku godinu.

U suradnji s Centrom za socijalnu skrb Zagreb, Hoću knjigu je organizirao dobrotvornu akciju prikupljanja školskog pribora za male Zagrepčane.

Dobrotvorna akcija traje do 22. kolovoza 2021. kroz pet trgovina Hoću knjigu u Zagrebu. Uključite se i vi i pomozite im zakoračiti u novu školsku godinu. Sve što trebate napraviti je da pribor, bilježnice i ostali školski asortiman, koji možda imate i doma neiskorišten, ubacite u za to predviđenu kutiju. Želite li pomoći, ali nemate ništa za donaciju, školski asortiman kupite u bilo kojoj trgovini i donesite u svoj najbliži zagrebački Hoću knjigu (Bogovićeva7, Arena Centar, Supernova Buzin, City Center One West i Supernova Garden Mall).

 

 

Ove godine osmišljen je i nagradni natječaj u kojem djeca crtaju ili pišu o svom prvom danu u školi. Natječaj i pravila objavljeni su na društvenim mrežama Hoću knjigu, a najbolja tri rada će odabrati stručni žiri koji će ih razveseliti jednim školskim ruksakom i dva paketa školskog pribora s knjigom.

 

Svi pristigli radovi bit će objavljeni na društvenim mrežama, a na kraju će se predati djeci za koju je i pokrenuta akciju, uz pakete školskog pribora prikupljene kroz akciju.

Omiljenu školsku torbu možete pronaći u posebno snimljenom videu i fotografijama.

Produkcija revije: Hoću knjigu

Fotograf & Snimatelj: Saša Jungić & Ivan Maričić

Modeli: Fashion Team Kids

Profokus Make up & Hair Team: Dora Pećnik Malčević, Antonija Tomić, Pavla Sedlarić

 

Više

She Book Club

Vjerujemo da već svi znate za The Summer I Turned Pretty, megauspješnicu Jenny Han koja je dobila i svoju ekranizaciju prošle godine.

She Book Club

Za razliku od standardnih formata listanja slikovnice i audiozapisa priče, ovdje se djeci nudi nešto interaktivniji sadržaj.

Zanimljivosti

City Center one East postao pozornica modne revije školskih torbi Hoću knjigu!

Zanimljivosti

Hoću knjigu je pripremio zanimljiv program uz nezaobilazno TORBIRANJE, u subotu 4. lipnja od 11 do 18 sati!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.