Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Horoskop

Horoskop / 25.10. – 31.10.2010.

Tko će ovaj tjedan imati super ljubavno razdoblje?

OVAN (21.03. – 20.04.)

Ljubav
Dobar kontakt preko kože i osjećaj za nježnosti vodit će vas u to da usrećite voljenu osobu. Dani su idealni za svaku vrstu tjelesnog zbližavanja, a mnogi od vas vole čim prije preći na stvar. Ipak, ne brzajte, nego uvijek prije pogledate kamo ćete stići. Ako možete. To se posebno odnosi na one koji su još sami. Opozicioni Saturn donijet će im i crtu promišljenosti u sklapanju novih poznanstava, što i nije tako loše s obzirom na njihovu urođenu potrebu da žure i stignu na cilj čim prije.

Posao
Suradnja s drugima dobit će konstruktivniji smjer i radit ćete lakše i učinkovitije. Utoliko ćete biti i sretniji jer sad ćete moći dosta toga obaviti i onako kako ste oduvijek željeli. Teme koje će se aktualizirati bit će povezane s bankarstvom, ulagačima, sponzorima ili kreditorima. Kod nekih će se to manifestirati kao pojačan interes za okultne i alternativne stvari, a bit će i onih kod kojih će njihov unutrašnji svijet sazrijevati za promjene povezane s poslom. Moguće je da će se neki odlučiti i na nove početke, odnosno odbacit će jedan posao, da bi izgradili drugi.

Zdravlje
Tokom ovog tjedna Mars vam postaje izrazito sklon, pa će vaše fizičko tijelo ojačati, a ako ste i imali sitnijih tegoba, doći će do poboljšanja.

BIK (21.04. – 20.05.)

Ljubav
Ako ništa drugo, dobro je što će sredinom tjedna provokacije i svađe popustiti, pa ćete se malo lakše nositi sa svima oko sebe. No i dalje će biti dovoljno otuđenja da će vaše srce biti dobrim dijelom neispunjeno. Budite pažljivi kako prema sebi i svojim potrebama, (koje svedite na minimalističku razinu), tako i prema drugima. Pokušajte ih razumjeti i tako ojačati međusobno povjerenje.

Posao
Najbolje bi bilo da se utišate i primirite s tim da sada morate slušati druge. U protivnom, loše vam se piše. Vaši protivnici ojačali su do te mjere da sada vode glavnu riječ i što ste dosad napravili, napravili ste. Ipak, ima i dobrih stvari, a one su povezane s neformalnim udrugama građana, hobijima ili socijalnim službama. Na njih zaista možete računati, pa ako vam nešto nije jasno ili ako vam treba pomoć, dobit ćete je. Radit ćete doduše za nijansu lakše jer će vam energija tokom tjedna neznatno porasti, ali živciranja, greške u koracima i nerazumijevanja druge strane, izgledna su. Budite strpljivi.

Zdravlje
S dosta planeta u opoziciji možete opekivati oslabljen imunitet, pa mu doskočite vitaminima i odmorom.

BLIZANCI (21.05. – 20.06.)

Ljubav
Ljubav za male stvari vodit će vas i dalje u konstruktivne poteze kad se radi o privatnom životu. Ali od sredine tjedna Mars prelazi u opoziciju prema vašem znaku. Donijet će to poneku provokaciju, kritiku, a u nekim slučajevima i raspravu. Ne govorite previše, a pogotovo ne ulazite u svađe, jer vam one sada neće donijeti ništa posebno dobro. Bolje se primirite i budite tolerantni onoliko koliko možete.

Posao
Posla će biti sve više, ali ćete vi funkcionirati još uvijek dobro. Sredinom tjedna primijetit ćete da imate manje energije i počet ćete se brže umarati. To će se odnositi prije svega na trenutne i tekuće poslove, a kad se radi o dugoročnijim poslovima i planovima, vi ćete ih uspijevati iznijeti do kraja. Uz uvjet pažljive pripreme i ekonomiziranje sa svojim snagama. Na poslu ćete također imati prilike pokazati svoje ljubaznije lice, ali neće izostati ni poneka provokacija prema vama. Naročito u drugim dijelu tjedna.

Zdravlje
Bit ćete skloni urednom životu i tako ćete odolijevati umoru. Dobro ste.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ljubav
Kod vas je sve u najboljem redu. Možda ćete se baviti nekim ljubavnim analizama, no ako ne zagrebete previše, možete očekivati da stvari budu na svom mjestu. Na vama je da
uživate i razvijate svoje skladne odnose i dalje. Imat ćete brojne prilike za to. Lijep i dinamičan društveni život učinit će vam svakodnevicu još bogatijom. Oni koji su još sami vjerojatno će i dalje upoznavati nove osobe suprotnog spola. U svakom slučaju, bit ćete među ljudima s ugodnim razlogom.

Posao
Zanesenost, kreativnost, mašta, sklonost suradnji s mladima i opuštajući pristup prema poslu bit će vaše dobitne kombinacije ovog tjedna. Od sredine istog radna atmosfera će se zahuktati i više nećete moći na sve gledati tako opušteno. No i dalje će ostati osjećaj zadovoljstva i na neki način vi ćete se i zabavljati radeći i one najdosadnije dijelove posla. Bit ćete jedna od onih osoba koje uveseljavaju druge ili koje svojim pozitivnim pristupom drugima daju nadu u ljepše sutra. Lijep tjedan.

Zdravlje
Dio tijela koji će postati aktivniji i osjetljiviji jesu jetra i žuč, no vaše opće tjelesno stanje je iznadprosječno dobro.

LAV (23.07. – 22.08.)

Ljubav
Ljutnja ili ogorčenost što vam neke stvari u privatnosti ne idu, ovog će tjedna srećom popustiti. Ostat će blaža tuga i zamišljenost zašto je to tako. Ipak, lakše ćete se primiriti i pomiriti sa situacijom, pa će utoliko doći i do poboljšanja. No ne očekujte da ćete uploviti u neku ljubavnu renesansu. Do nje ćete trebati složiti još mnoge kockice, a od sada ćete ih slagati nešto mirnije nego do sada.

Posao
Mnogi Lavovi i Lavice bavit ćete se svojim malim kućnim biznisom ili obiteljskim poslom. Bit će i onih koji će intenzivno razmišljati o istom. Ukoliko radite u nekoj javnoj firmi gledat ćete da što prije zbrišete s posla i zavučete se u svoja četiri kućna zida. Nedostajat će vam motivacije da idete dalje i preispitivat ćete svoju prošlost i budućnost. No od sredine tjedna dobit ćete nove pozitivne porive da se aktivirate i uslijedit će poboljšanje u svakom pogledu. Poželjet ćete nešto napraviti i u tom pravcu ćete i djelovati. Pomoći će vam mlade osobe.

Zdravlje
Tupost, tromost i nedostatak kako energije, tako i duha, mučit će vas u prvom dijelu tjedna. Od sredine tjedna stvari kreću na bolje, no još uvijek vodite brigu o samokontroli i o tome da se ne živcirate. Imat ćete nešto više snage.

DJEVICA (23.08. – 22.09.)

Ljubav
Neće biti značajnijih promjena u vašim osobnim odnosima. Oni će i dalje biti skladni, a vi ćete s lakoćom izražavati ono što osjećate. Ponekad ćete doduše postavljati suvišna pitanja želeći otkriti što se krije ispod površine slike druge osobe, ali ne gnjavite previše. Zadovoljite se onim što vam je jasno i uživajte u lijepom periodu. Od sredine tjedna postat ćete malo nervozniji i nestrpljiviji, no još uvijek je dosta pozitivnih utjecaja da to neće narušiti vašu sreću. Možda samo mala napomena da se od tada malo više kontrolirate u ponašanju.

Posao
Bit će ovo tjedan intenzivnih pregovora, dogovora, kontakata i komunikacija. Mnogi od vas morat će potegnuti na drugi kraj grada, na sastanke, na poslovno putovanje ili jednostavno na neko mjesto udaljeno od vašeg radnog gdje ćete se sastajati s onima s kojim trebate surađivati. Mogući su mnogobrojni sastanci i susreti s novim licima, a u svemu ćete se snalaziti dobro. Oni koji uče bit će na dobitku i postići zavidne rezultate. Od sredine tjedna dolazi vam pad energije pa je potrebno da sve pažljivo isplanirate jer ćete se više trošiti na inače uobičajene stvari.

Zdravlje
Potreba za neujednačenim konzumacijama može ostaviti posljedice na probavu i krvnu sliku. Odredite si ne samo mjeru, nego i vrijeme kad ćete što pojesti. Potreban vam je red.

VAGA (23.09. – 22.10.)

Ljubav
Nastavit će se sasvim solidno ljubavno razdoblje po vas. Sigurni ste u sebe, znate što očekujete, djelujete promišljeno i zrelo i tako razvijate i svoju vezu. Ojačat će povezanost s bližom okolinom i pokrenut ćete se možda i zajedno kroz neki lijep izlet u prirodu. Oni koji su još sami organizirat će se tako da se drugi drže njihova plana, pa o njima ovisi koliko će biti otvoreni za nova poznanstva. Kako naprave, tako će im i biti.

Posao
Obnova financijskih resursa bit će glavna tema ovih dana. Imat ćete izvrsnu podršku svojih suradnika i zaista se na njih možete osloniti. Ponekad ćete se iznenaditi kako ta suradnja funkcionira – iznenađujuće kvalitetno, ali i originalno. Tokom tjedna sve ćete se više više aktivirati i u području poslovne korespondencije, a neki će morati potegnuti i na poslovno putovanje. Nema više blokada osim onih malih sumnji u vama samima. Dosta toga vam je otvoreno (objektivno gledajući) i možete lijepo prosperirati u poslu.

Zdravlje
Osjećat ćete se prilično dobro cijeli ovaj tjedan.

ŠKORPION (23.10. – 22.11.)

Ljubav
Venera vas i dalje inspirira za ljubav, ali sada ste više fokusirani na istraživanja emocionalnog svijeta. Otkrića do kojih ćete postepeno dolaziti bit će zanimljiva, kako vama, tako i drugoj strani. Važno je samo da ne pretjerate i da postavite jasne granice do kojih idete. Oni koji su još sami i dalje imaju i više nego otvorena vrata u srcima osoba drugog spola, pa neka izlaze i zabavljaju se.

Posao
Sigurno je da znate što želite i prema tome ćete i postupati. Imat ćete brojne prilike da pokažete što možete ili da druge uvjerite da ste baš vi osoba kojoj treba povjeriti neki zahtjevniji zadatak. Odlično je postavljena suradnja s mladim osobama i tu ćete pokazati svoje kreativne sposobnosti i talente. Svi koji imaju takvu profesiju koja ih vodi na pozornicu ili na nastupe u javnosti, trebali bi doći do izražaja više nego inače i više nego svi drugi. Dobro je vrijeme za lične prezentacije, za one sklone umjetnosti, kao i za samostalan rad.

Zdravlje
Bit ćete u odličnoj formi cijeli ovaj tjedan.

STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

Ljubav
Sve je u oku promatrača, a kad vi to gledate iz svoje perspektive, čini vam se da vidite više od ostalih Problem je što ćete brkati maštu i stvarnost, pa rezultati mogu biti iznenađujući, kako po vas, tako i po drugu stranu. Pokušajte sagledavati činjenice kako bi ostvarili zdrav i ispunjavajući odnos. To vrijedi i za one koji su vezani i za one koji su još sami pa traže srodnu dušu.

Posao
Sklonost sanjarenju bit će prisutna više nego inače i cijeli ovaj tjedan. Mnogi će na poslu funkcionirati poput zombija, mehanički odrađujući ono što se od njih traži, dok će duhom biti sasvim odsutni. Vama to nije problem jer ste po prirodi putnik u srcu. Ipak, svi koji nešto istražuju ili im je posao povezan s takvom djelatnošću, mogli bi imati posla više nego inače, a mogli bi doći i do zanimljivih otkrića. Kreativci će također pokazati da imaju dara, no da li će baš sve uspjeti i realizirati ovisit će i o drugim stvarima, a ne samo o njihovoj mašti. Drugi dio tjedna obećava i više prilika za konkretizaciju poslova.

Zdravlje
Ukoliko se liječite u zdravstvenoj ustanovi, liječenje će teći uspješno. Potrebna je kontrola unosa količina u organizam. Budite umjereni u svemu.Ulazak Marsa u vaš znak tokom tjedna donijet će vam novi val energije, ali i mogućnost prenaprezanja.

JARAC (22.12. – 19.01.)

Ljubav
Dani pred vama bit će odlični za povezivanje s ljudima, za uživanje u većim društvima ili u društvu voljene osobe i to na opuštajući način. Sve će vam to goditi i bit ćete sretni kako god da okrenete. Moći ćete mnogo više nego što ste očekivali, a ljudi će vas jako dobro prihvaćati. Sve to ovaj će tjedan učiniti i više nego ugodnim, kako za vezane, tako i za samce.

Posao
Stvari, ljudi i događaji sve više dolaze k vama sami od sebe. Nemojte misliti da je to nezasluženo, jer vi ste sve to posijali daleko ranije, pa već sada ubirete neke plodove. Dakako da poslove razvijate i dalje, ali sad je već malo lakše, jer iza sebe imate i neke rezultate i postignuća. Nastavit ćete jednako raditi i drugima pokazivati kako sve to treba usmjeravati. Sada vam je izvrsno postavljena suradnja s drugima, kontakti i općenito svi poslovi kroz koje imate posla s ljudima, suradnicima i komunikacijama. Moguće je da ćete se ponekad i sami iznenaditi koliko vam drugi izlaze u susret ili kako vam lako ide korespondencija. Jasno da ćete to iskoristiti i učvrstiti još i više dobre poslovne kontakte i veze.

Zdravlje
Vi ćete se osjećati odlično cijeli ovaj tjedan.

VODENJAK (20.01. – 18.02.)

Ljubav
Vjerojatno ćete analizirati ili kritizirati jedno drugo oko teme tko je vukao konce u pojedinim situacijama i kakve je to posljedice izazvalo. Ne inzistirajte na raščišćavanju jer ionako nećete raščistiti ono što vi možda očekujete. Prije bi se moglo dogoditi da sve to još više zapetljate. Utoliko ćete biti i nezadovoljni, ali od sredine tjedna malo ćete lakše disati i nećete toliko puhati i na hladno, pa će se odnos blago poboljšati.

Posao
Iako ćete vjerojatno dobiti priliku za razvoj karijere ili za značajniji posao i položaj, sve to vam neće sjesti onako kako biste vi možda priželjkivali. No ne odbijajte ponuđeno jer ćete tek kasnije vidjeti da je prilika i više nego dobra. Dugoročno vi stojite dobro, pa ako trenutno niste baš u najboljem raspoloženju za rad, ne dramite, nego budite strpljivi i profesionalno odradite sve što treba. Kasnije će vam biti drago jer će se sve to isplatiti. Do sredine tjedna ulazite u konstruktivniju fazu kad se radi o energiji, pa ćete raditi nešto lakše.

Zdravlje
Još će biti nervoze, neraspoloženja, bezvoljnosti i umora, no tokom tjedna dolazi do blažeg poboljšanja i povećanja energije.

RIBE (19.02. – 20.03.)

Ljubav
Sklad, sreća i povezanost preko uzvišenih tema i dalje će biti aktualni u vašem privatnom životu, pa je pred vama još jedan kvalitetan tjedan. Od njegove sredine vi ćete postati malo naprasitiji, pa je potrebno da se više kontrolirate, ali uz niz pozitivnih utjecaja planeta, ovo će biti više manje zanemarivo. Veze će funkcionirati dobro ukoliko ne filozofirate previše. Oni koji su još sami također mogu naći zanimljivo društvo.

Posao
Možda niste stvoreni za ono što ste zamislili, ali vam život donosi lijepe prilike i iznenađenja da razvijate znanje ili da napredujete u nekom pravcu koji dosad niste mogli ni dokučiti. Kad sve malo bolje sagledate, vidjet ćete da je to možda i bolje od onoga što ste vi sami očekivali. Zato se potrudite da zasučete rukave i da uđete u proces koji će vas odvesti stepenicu više. Odlično je vrijeme za učenje, putovanje ili dopunu postojećih stručnih znanja. Nemojte misliti da vam to ne treba, jer čovjek uči cijeli život. Drugi dio tjedna donosi povećanje pritiska od strane nadređenih, doduše onako iz daljine, ali od vas će se očekivati sve više.

Zdravlje
Štedite energiju jer će vam nedostajati. Umora će biti nešto više, ali bit ćete snažni duhom.

Horoskop.hr

Saznajte više u astrološkom savjetovalištu: Tel: 060 – 60 – 90 – 61 (Tel: 6,88 Kn/min – Mob: 8,28 Kn/min / Ponedjeljak-Petak: 12h-20h)

Za GODIŠNJI HOROSKOP:
Kliknite na sličicu željenog znaka i saznajte što vas čeka u 2010. godini
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Vaga, Strijelac i Vodenjak.

Duh i tijelo

Eterična ulja, te ugodne supstance koje se mogu fino raspršiti, udahnuti ili nanijeti na kožu, jednostavan su, ali vrlo učinkovit, način borbe protiv zimskog...

Dobar posao

Konferencija koja slavi moć žena održat će se 2. prosinca na Zagrebačkom velesajmu, a u programu će sudjelovati inspirativne heroine hrvatskog gospodarstva, akademske, zdravstvene...

Savjeti stručnjaka

Svi koji imaju neke bolesti bi se prije uzimanja CBD ulja TREBALI konzultirati sa svojim liječnikom te tako spriječiti moguće nuspojave.

Advertisement