Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

S modne piste

House of Holland za jesen 2012

Pregršt boja, cik-cak pruga i pepito uzoraka.

Henry Holland na aktualnom londonskom Tjednu mode predstavio je kolekciju za jesen/zimu 2012 i još uspio oduševiti sve prisutne. Kao što je bilo za očekivati, riječ je o još jednoj kolekciji prepunoj živih boja, što je svakako jedno od karakterističnih obilježja ovog modnog brenda. Krojevi su ovaj put ženstveniji i prate liniju tijela te su uklopljeni s bojama u savršene geometrijske oblike. 

Cik-cak, pruge i pepita uzorak vladaju cijelom kolekcijom. Uglavnom su korištene osnovne boje spektra, a njihovo međusobno slaganje i kombiniranje čini nove krpice ovog brenda iznimno upečatljivima sa savršenom dozom vedrine. 
Jednostavnost u kroju spojena s geometrijskim oblicima, prugama i žarkim bojama stvara upečatljive kreacije. 
Osnovne boje, kao što su crvena i plava, oduvijek su stvarale efektne kombinacija, ali i upečatljiv stajling kada su korištene same. 
I na najjednostavnijim krojevima, cik-cak uzorak u bojama daje dozu dodatne razigranosti. 
Vječni klasik-pepita uzorak, efektan je i u akromatskim tonovima i u bojama, a visoku dozu upečatljivosti stvara kad se kombinira trobojno i na svim odjevnim komadima. 
Funky kaputi koji prate ideju prethodnih kreacija s cik-cak uzorkom su predmeti želje koji će teško proći nezamijećeni. Dašak profinjenosti na krojem malo formalnijim haljinama, dobiven je metalik bojom zarobljenom u naizgled nemarno razbacanim oblicima pepita uzorka. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Duh i tijelo

Primjerice, želite li izgubiti kilograme, žutu boju morate izbjegavati jer otvara apetit dok vam srebrna može spasiti život.

Moj dom

Stil uređenja može značajno utjecati na toplinu doma, baš kao i primjena odgovarajućih boja, materijala i dekorativne rasvjete.

Gastronomija

Zamislite okuse bundeve, jabuke, brusnice, javora, kruške, smokvi, začinskog bilja... Ma savršena kombinacija uz ovu divnu jesen.

Gastronomija

Bilo da ste napravili slatko od kestena ili ih jednostavno kandirali, možda ubacili u gulaš ili napravili juhu od kestena, na bilo koji način,...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.