Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Seks

Hrvati maštaju o grupnom seksu

Prema Durexovom istraživanju, o globalnoj fantaziji broj 1 mašta svaka peta osoba.

Šef vam je u zadnje vrijeme loše volje i stalno nešto zahtijeva? Šefica kritizira sve što napravite? Ako je suditi prema zadnjem velikom Durexovom istraživanju, koje je obuhvatilo preko 29 tisuća ljudi u 36 zemalja širom svijeta, ne brinite – problem nije u vama, već u njima. Točnije u njihovom nezadovoljavajućem seksualnom životu. Sad vam je sigurno odmah lakše, zar ne? U istraživanju su se našli i Hrvati, poznati ljubavnici svjetskog glasa.

Većina svijeta slaže se s tvrdnjom kako seks blagotvorno utječe na raspoloženje. U to najviše vjeruju Grci i Mađari (82%) a odmah nakon njih dolaze hrvatske seks zvijeri jer bi čak 4 od 5 domaćih ispitanika dalo ruku u vatru da seks liječi sve. Iz čega možemo zaključiti kako Hrvatice iznimno rijetko koriste izgovor tipa "Ne večeras, boli me glava".

Uz to što su dobri u krevetu, Hrvati znaju i dobro izabrati partnera. Globalno gledano, 3 od 4 ispitanika izjavilo je kako ih njihov seksualni partner zadovoljava, dok u Lijepoj našoj čak 84% ispitanika nema (gotovo) nikakvih zamjerki na seksualne performanse svojih partnera među plahtama.No čak ni najboljima ne cvjetaju uvijek ruže pa je ponekad potrebno dodatno se uskladiti s partnerom kako bismo poboljšali naš seksualni život. Prema Durexovom istraživanju, Hrvati i Hrvatice u najvećem broju slučajeva (49%) vjeruju da se razgovorom s partnerom može riješiti puno toga. A ako ne ide tako, odgovor na problem sigurno ima sveznajući Google kojem pribjegava 43% nezadovoljnih ispitanika.Top ljestvicu pomoćnih metoda zatvara traženje pomoći u časopisima (36%) a zgorega nije ni pokoja romantična večer uz pornić na što se odlučuje 34% ispitanika. S druge strane potpuno smo nespremni za pomoć upitati liječnika, bračnog savjetnika a mrske su nam i tabletice i pomagala (sve ispod 5%).

Probleme svaki narod rješava drugačije. Iako Amerima ni razgovor s partnerom nije stran, kao glavno rješenje vide korištenje lubrikanta (53%). Nama geografski puno bliži Austrijanci bez ikakvog pardona posegnut će za seksualnom igračkom ili pomagalom (43%) kako bi otjerali problem iz spavaće sobe.

Hrvati žele grupno

Seks u troje ili grupni seks nije samo muška fantazija. Prema Durexovom istraživanju to je globalna fantazija broj 1 i o tome mašta svaka peta osoba! A tko o tome najviše mašta? Pa Hrvati naravno i to točno svaki treći ispitanik. Ostale maštarije su puno slabije zastupljene pa tako o striptizu maštamo u granicama svjetskog prosjeka (14%) a svaki deseti Hrvat i Hrvatica sanjari i o vezivanju i sado-mazo igrama.Što se tiče drugih naroda, Rusi su skloni igranju raznih uloga (role-play) a Južnokoreanci i stanovnici Malezije najviše bi voljeli u seks uključiti i masažu. Telefonski seks je prilično popularna maštarija u Indiji, dok je u Njemačkoj to gotovo potpuno nepostojeća maštarija pri čemu možemo zaključiti da Nijemci ili to učestalo rade ili im je već dosadio "Ruf mich an".

A kad se isključe maštarije ostaje najvažnije pitanje. Jesu li Hrvati kao narod zadovoljni fizičkim aspektom svog seksa? Ili u prijevodu: Štima li hidraulika i podmazivanje? Po Durexovom istraživanju na tehničkom pregledu prolazimo bez problema jer je čak 75% nas zadovoljno opremom i učinkom iste, što je više od kontinentalnog prosjeka. Bolji od nas u disciplini "usta moja hvalite me" su samo Rumunji i Grci.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks i osjećaji

Složit ćete se, kad su u pitanju varanje i vjernost – stvari nisu nikad crno-bijele.

Horoskop

Astrologija potvrđuje da se suprotnosti privlače, a te veze karakterizira jaka “kemija”, kao i sukob znakova...

Drama Queen

Sto ljudi, sto ćudi, sto žena dvjesto sisa!

Seks

Jednom kad shvatimo da je užitak ključan za naš boljitak, rasprave o užitku poprimaju novu dimenziju.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.