Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
50 nijansi sive
50 nijansi sive

Događanja

Hrvatice izgubile kontrolu zbog “50 nijansi sive”

Prema svim pokazateljima brojke će do 11. veljače, kada počinju prve pretpremijerne projekcije, biti višestruko veće

Sasvim očekivano, film “50 nijansi sive” obara svjetske rekorde. Čak 2,75 milijuna ulaznica za taj film prodano je do danas u pretprodaji u 39 zemalja! Svoj doprinos ovoj brojci dala je i Hrvatska u kojoj je u malo više od tjedan dana prije početka prikazivanja prodano preko 20.000 komada. Niti jedan drugi film nije se do sada uspio približiti ovom re­zultatu, kako na domaćem terenu tako i u inozemstvu, pa “50 nijansi sive” već sada nastavlja zvjezdani put istoimenog književnog predloška E.L. James prevedenog na 52 jezika i s preko 100 mi­lijuna prodanih primjeraka.

Prema svim pokazateljima brojke će do 11. veljače, kada počinju prve pretpremijerne projekcije, biti višestruko veće, a na pojedinim tržišti­ma moguće je da će preći i čarobnu granicu od milijun prodanih ulaznica u pretprodaji.

Cijela priča vrti se oko lijepog, šarmantnog, bogatog i neobično maštovitog Christiana Greyja (Jamie Dornan). On je savršen muškarac prema mjerili­ma svake žene pa tako i mlade Anstasie Steele (Dakota Johnson) kojoj nije ni na kraj pameti da bi se netko takav mogao zagledati baš u nju. No, gospodin Grey ima i svoju mračnu stranu.

Film je režirala Sam Taylor– Johnson, a u hrvatska kina dolazi na Valentinovo u distribuciji Blitz film i video distribucije. Nabavite svoje ulaznice u pretprodaji.

50 nijansi sive

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

 Glazbeno dramska biografija 'Elvis' u distribuciji Blitza prati život i glazbu jedinstvenog i neponovljivog kralja rock'n'rolla, Elvisa Presleyja, čiji život nije bio nimalo jednostavan...

Zanimljivosti

Godinama se čekalo na kino u zapadnom dijelu Zagreba, a sinoć je CineStar u Z Centru održao otvorenje za pamćenje i ispunio želju mnogih...

Zanimljivosti

U sklopu Z Centra, u naselju Špansko, sve je spremno za svečano otvorenje, a dah oduzima do zadnjeg detalja osmišljen i dizajniran interijer

Zanimljivosti

Zapadni dio Zagreba uskoro dobiva svoje prvo kino, jer 12. svibnja CineStar službeno otvara vrata u sklopu Z Centra u Španskom.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.