Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Lifestyle

Hrvatska među svjetskim destinacijama za ‘medeni mjesec’

Mala zemlja za romantičan provod

Čini se kako su tek vjenčani parovi pored egzotičnih destinacija poput Balija i Cancuna prepoznali ljepote naše male zemlje, pa se tako Hrvatska na tražilici Google-a svrstala među top deset svjetskih destinacija za medeni mjesec u proteklih godinu dana.

Na toj se listi nalazi na zadnjem mjestu, no opisom ne zaostaje za zemljama ispred nje. Na prvom mjestu tih destinacija je Novi Zeland, kojeg slijedi Cancun te Maldivi, dok su iza njih, a ispred Hrvatske još Karibi, Tahiti, St. Lucia (Karibi), Belize, Tajland te Bali.

Na spomenutoj listi Hrvatsku su opisali kao ‘mediteransku zemlju koja se nalazi preko Jadrana iz Italije’ s prekrasnim plažama u kojoj ima puno toga za istraživati, od drevnih gradova, tajnih vrtova i ljupkih gradića u Istri, poput Rovinja i Motovuna, do glamuroznog i prelijepog Dubrovnika.

medeni mjesec1

Vijest o Hrvatskoj kao jednoj od najromantičnijih destinacija na našoj planeti, prenjeli su i mnogi svjetski mediji, pa i jedan od najvećih news portala Huffington Post. U njihovom članku istaknuto je da ta ‘lista’ može pomoći svima onima koji za svoj ‘medeni mjesec’ žele pronaći posebnu lokaciju.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Putovanja

Budući da su planovi više od godinu dana bili na čekanju zbog ograničenja putovanja povezanih s bolesti COVID-19, 46% putnika iz Hrvatske* optimistično je...

Gastronomija

Svako područje Hrvatske ima specifičnu gastro tradiciju.

She Book Club

Prekrasna Hrvatska mala je zemlja s vrlo bogatom, ali i iznimno turbulentnom poviješću.

Događanja

Zanimljivosti o danu posvećenom ženama.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.