Hrvatska među svjetskim destinacijama za ‘medeni mjesec’

Čini se kako su tek vjenčani parovi pored egzotičnih destinacija poput Balija i Cancuna prepoznali ljepote naše male zemlje, pa se tako Hrvatska na tražilici Google-a svrstala među top deset svjetskih destinacija za medeni mjesec u proteklih godinu dana.

Na toj se listi nalazi na zadnjem mjestu, no opisom ne zaostaje za zemljama ispred nje. Na prvom mjestu tih destinacija je Novi Zeland, kojeg slijedi Cancun te Maldivi, dok su iza njih, a ispred Hrvatske još Karibi, Tahiti, St. Lucia (Karibi), Belize, Tajland te Bali.

Na spomenutoj listi Hrvatsku su opisali kao ‘mediteransku zemlju koja se nalazi preko Jadrana iz Italije’ s prekrasnim plažama u kojoj ima puno toga za istraživati, od drevnih gradova, tajnih vrtova i ljupkih gradića u Istri, poput Rovinja i Motovuna, do glamuroznog i prelijepog Dubrovnika.

medeni mjesec1

Vijest o Hrvatskoj kao jednoj od najromantičnijih destinacija na našoj planeti, prenjeli su i mnogi svjetski mediji, pa i jedan od najvećih news portala Huffington Post. U njihovom članku istaknuto je da ta ‘lista’ može pomoći svima onima koji za svoj ‘medeni mjesec’ žele pronaći posebnu lokaciju.