Hrvatska scenska plesačica Mona Markin novo zaštitno lice američko-kanadskog kozmetičkog branda

My Nutriality Skin Line, američko-kanadski kozmetički brand, nakon pedesetdvogodišnje Aldine Adžemović iz Bosne i Hercegovine, za svoje zaštitno lice odabrao je osamnaestogodišnju Monu Markin iz Zagreba.

My Nutriality je relativno novi brand na tržištu kozmetičkih proizvoda. Nastao je na temeljima uspješne nutricionističke tvrtke sa sjedištem u Saint Luisu u Sjedinjenim Američkim Državama, kao rezultat želje vlasnice i direktorice da na određen način zaokruži zdravi životni stil kojim i sama živi.

Priča iza My Nutriality Skin Line preparativne kozmetike za lice po mnogo čemu je neobična i netipična. Radi se o sto posto, dakle apsolutno, prirodnom proizvodu. Proizvodi se u Kanadi, državi koja je poznata po najstrožijim kriterijima na svijetu koji se moraju zadovoljiti da bi neki proizvod dobio oznaku organic.

Netipično je i da za zaštitna lica ne biraju manekenke niti zvučna imena iz neke javne branše.

“Naša zaštitna lica su stvarne žene koje koriste naše proizvode i koje su korigirale određene probleme s kožom koristeći proizvode iz naše linije. Dobna razlika između ove dvije žene, Aldine i Mone, je gotovo tri pol desetljeća i to je zapravo jedina razlika. Kod obje smo prepoznali taj X faktor i obje su prekrasne prirodne ljepotice”, kažu u My Nutriality.

Mona Markin je scenska plesačica, a do suradnje s njom došlo je slučajno. Vlasnicima je za oko zapela lijepa djevojka na Instagramu, kontaktirali su je i angažirali kada su uvidjeli da im se poklapaju želje i životne filozofije.

https://www.instagram.com/p/CB8kxQonThk/?utm_source=ig_web_copy_link

„Roditelji kažu da sam već kao beba bila živahna. Od treće godine, dakle od vrtića, bavim se plesom. „Pravu“ osnovnu plesnu školu upisala sam kao najmlađa – čak dvije godine mlađa od svih učenika. Ples je moja velika strast, moj život i životni stil. Završila sam i srednju plesnu školu i imam zvanje scenskog plesača. Usporedno sa srednjom plesnom školom pohađam i redovnu školu. Maturantica sam zagrebačke jezične gimnazije Lucijan Vranjanin. Od plesa ne odustajem pa pohađam sate plesa u Plesnom centru Tala i pripremam se za prijemni ispit na plesnu akademiju. Želja mi je studirati u inozemstvu mjuzikl“, kaže Mona koje je dobro poznata našoj redakciji još od malih nogu.

S obzirom na to da su glazba i ples dio nje, kako kaže, svjetla pozornice poput dnevnog boravka, a ni gluma joj nije strana jer je snimala reklame i filmove, mogućnost da bude zaštitno lice kozmetičkog branda My Nutriality prirodan je nastavak života koji želi živjeti.

„Mogućnost da budem zaštitno lice branda My Nutriality veliko mi je priznanje jer su vodeći ljudi tvrtke prepoznali sav moj rad i trud da se obrazujem i izgradim kao mlada osoba, ambiciju da postanem netko tko će svojim radom i djelovanjem mijenjati svoju okolinu, a time i svijet. Ono što mi je bitno i što su mi roditelji usadili još kao djevojčici je da se ne eksponiram u javnosti ako nemam što novo i izvrsno pokazati. Biti zaštitno lice My Nutriality branda je baš ono nešto novo i izvrsno jer je riječ o visokokvalitetnim kozmetičkim proizvodima na bazi prirodnih sastojaka“, kazala je hrvatska MM.

Proizvodi My Nutriality branda će se, nakon pregovora koji se vode sa zainteresiranim uvoznicima, uskoro naći na policama hrvatskih trgovina. Za sada, mogu se kupiti online, putem službene web stranice www.mynutriality.com.