Huile Prodigieuse slavi 25 godina i nagrađuje

Prvo i jedinstveno višenamjensko suho ulje za njegu lica, tijela i kose – NUXE Huile Prodigieuse® Čudesno suho ulje, ovog ljeta slavi 25 godina Emocija, Strasti i Ljepote s novom, još boljom formulom i 3 neodoljiva rođendanska limitirana izdanja.

Moja nova, još savršenija formula!

Nova limitirana izdanja dolaze s najčuvanijom tajnom prekrasne kože – novom formulom Huile Prodigieuse®. Nova, još bolja i inovativnija formula obogaćena je novim dragocjenim, hranjivim i anti-age* aktivnim sastojkom: Tsubaki uljem.

Učinkovitost nove formule Huile Prodigieuse® dokazana je i novim istraživanjima.

Na licu je potvrđeno snažno ANTIOKSIDATIVNO DJELOVANJE protiv prijevremenog starenja kože: 1 kap Huile Prodigieuse® suhog ulja je dovoljna da zaštiti kožu od preko 90% slobodnih radikala**.

Potvrđena učinkovitost na tijelu i to na POJAVU STRIJA (izmjereno od strane dermatologa), koja pokazuje smanjenje vidljivosti strija od 30%***.

Izmjerena i potvrđena učinkovitost na KOSI i to na MEKŠU I OBNOVLJENU KOSU za sve tipove kose, potvrđeno od strane profesionalnih frizera.

 *Izvor: QunitilesIMS – PEC ljekarne i prodavaonice za zdravlje i ljepotu – Tržište ulja za njegu tijela za žene u Francuskoj – MAT Kolovoz 2016. – u volumenu i vrijednosti. **Učinak Tsubaki ulja (lat. Camellia japonica) na ljudski prokolagen tipa I i zaštitnu barijeru kože. Jung, et al. Magazin etnofarmakologije 112 (2007) 127–131.). ***Smanjenje za 30%. Test korištenja pod nadzorom dermatologa na 26 dobrovoljaca. % poboljšanja procijenjen od strane dermatologa nakon 56 dana korištenja

25 godina Emocija, Strasti i Ljepote

Kao omiljeno ulje francuskih žena te br. 1* ulje za njegu tijela u ljekarnama, NUXE Huile Prodigieuse® Čudesno suho ulje za njegu lica, tijela i kose ovog ljeta stiže u 3 limitirana izdanja u posebnim bojama i porukama koje simboliziraju obilježja ljeta, s jedinstvenim grafički uzorkom koji se prelijeva po njegovoj ikonskoj bočici.

Koraljna

je boja Strasti, ženstvenosti, uzbuđenja pred iščekivanjem iznenađenja. Ona budi sjećanja na ljetne romanse i egzotične boje ljeta.

HuileProdigiuese_25Limited_Coral_foliage

Tirkizna

utjelovljuje Emocije i neopisivu sreću ljeta. Ona podsjeća na rajske otoke okružene lagunama. Tirkizna podjseća na slani morski zrak i bezbrižne ljetne trenutke.

HuileProdigiuese_25Limited_Turquoise_open

Bijela

prenosi poruke Ljepote, čistoće i nevinosti. Ona je pojam svježine i lakoće te potpune obnove duha i tijela. Kada osjećamo želju za regeneracijom, bijela je boja koja nam trenutno pada na um.

HuileProdigiuese_25Limited_Blanc_scene

Huile Prodigieuse® limitirana izdanja

Cijena, 100 ml: 196 kn

Za jednu čitateljicu pripremili smo jedno ulje! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #HuileProdigieuse

Prijave primamo do 6. srpnja, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica Ivana Maric